Бананові вареники
(покроковий рецепт з фото)
Цими смачними варениками можна насолоджуватися круглий рік, адже банани в продажу є завжди. Такий варіант десерту урізноманітнює як ранкове чаювання, так і вечірні посиденьки.
Пропоную приготувати вареники з бананом з пісного пельменного тесту. Таке блюдо безсумнівно припаде до смаку не тільки всім любителям бананів, але і тим, хто дотримується посту або дотримується особливого харчування. Подавати ніжні вареники рекомендую з медом, сметаною, йогуртом або будь-яким солодким сиропом.
- Вода - 120 мілілітрів
- Рослинна олія - 1 Ст. Ложка
- Сіль - 1 щіпка
- Борошно - 250 грам
- Банани - 3-4 штук
Підготуйте всі інгредієнти.
У глибокій мисці з'єднайте воду, сіль і рослинне масло.
Частинами введіть борошно.
Замісити пружне і еластичне тісто. Зберіть його в кулю, накрийте рушником і дайте відпочити 20-30 хвилин.
Банани наріжте кружальцями. Від тесту відріжте шматок і тонко розкачати його на присипаної борошном поверхні. Виріжте склянкою кола підходить під банан розміру (приблизно на 1 см ширше з усіх боків). У центр гуртка покладіть банан, накрийте його ще одним кружком тесту і защипніть краю за допомогою вилки.
Відваріть готові вареники з бананом в киплячій воді протягом 3-4 хвилин.
Подавайте вареники з рослинним або вершковим маслом. Смачного!