Вареники з сиром і зеленню
(покроковий рецепт з фото)
Такий рецепт приготування вареників з сиром і зеленню мені дуже подобається, і тісто тут просте, але вдале, і начинка смачна. Словом, рекомендую це блюдо приготувати на обід, рідні оцінять!
Ці вареники з сиром і зеленню в домашніх умовах я готую не так часто, як хотілось би, але зате завжди точно впевнена, що результат буде - вище всяких похвал! Завжди вони виходять пишними і ніжними. А якщо ви, до речі, хотіли б спробувати якось змінити рецепт - можна в тісто додати не цілі яйця, а тільки жовтки - так вийде ніжніше. Бажаю удачі!
- Борошно - 220 грам
- Сир - 100 грам (рекомендую фету або бринзу)
- Картопляне пюре - 200 грам
- Яйця - 4 грами(2 шт. - в начинку, 2 шт. - в тісто)
- Вершкове масло - 1 Ст. Ложка
- Спеції - За смаком
- Зелень - 1 пучок
- Вода - 5 Ст. Ложок
1. Відваримо 2 яйця і картоплю, якщо потрібно. За допомогою блендера подрібнити і змішати картопля, яйця, сир і зелень.
2. Зробимо тісто. Змішаємо спочатку сухі інгредієнти між собою, потім додамо яйця, розтоплене вершкове масло, воду, сіль. Відправимо в холодильник.
3. Коли тісто охолоне - дістанемо, розкачати в тонкий пласт, ділимо на коржі, і на кожну викладаємо начинку. Zashtipиvaem кінець.
4. Відваримо в киплячій воді 10 хвилин. Смачного!