Рецепт Вареники з печінкою і картоплею фото

Вареники з печінкою і картоплею
(покроковий рецепт з фото)

Українська кухня
М'ясо , Овочі , Субпродукти , Картопля , Печінка
Дієтичне харчування
На обід , На вечерю
Гарячі страви , Вареники
Кількість порцій: 3-4
Час приготування: 1 г. 0 хв.

Ці вареники готуються з картопляного тіста зі смачною начинкою з обсмаженої курячої печінки. Відмінний варіант на вечерю чи обід. Приготуйте варенички і порадуйте своїх рідних і близьких! рекомендую:)

Опис приготування:

Приготуємо вареники з печінкою і картоплею в домашніх умовах. Приготуйте з картоплі, яйця, борошна і солі тісто. З печінки і цибулі зробіть смачну начинку. Сформуйте вареники і відварити їх до готовності. Сподіваюся, у вас все вийде!

  • Картопля - 4-5 штук
  • Яйця - 1 штука
  • Борошно - 300 грам
  • Сіль - За смаком
  • Печінка куряча - 500 грам
  • Цибуля ріпчаста - 1 штука
  • Вершкове масло - 100 грам
вареники з печінкою і картоплею - фото крок 1
Картопля пропустіть через м'ясорубку, змішайте з яйцем, борошном, сіллю і замішати тісто, яке мало б прилипати до рук. Накрийте тісто і дайте йому настоятися.
вареники з печінкою і картоплею - фото крок 2
Для начинки: печінку очищаємо від плівок, обсмажуємо на маслі з подрібненим луком, солимо і перчимо. Пропускаємо печінку через м'ясорубку.
вареники з печінкою і картоплею - фото крок 3
Тісто розгортаємо до 2-3мм, за допомогою склянки вирізаємо кружечки. На кружечки кладемо начинку і формуємо вареник. Вареники відваріть в киплячій воді, 3 хвилини після спливання. Відкиньте вареники на друшляк.
вареники з печінкою і картоплею - фото крок 4
Подавайте готову страву з подрібненою цибулею, шкварками і вершковим маслом. Смачного!

Схожі рецепти