Вареники з печінкою і картоплею
(покроковий рецепт з фото)
Ці вареники готуються з картопляного тіста зі смачною начинкою з обсмаженої курячої печінки. Відмінний варіант на вечерю чи обід. Приготуйте варенички і порадуйте своїх рідних і близьких! рекомендую:)
Приготуємо вареники з печінкою і картоплею в домашніх умовах. Приготуйте з картоплі, яйця, борошна і солі тісто. З печінки і цибулі зробіть смачну начинку. Сформуйте вареники і відварити їх до готовності. Сподіваюся, у вас все вийде!
- Картопля - 4-5 штук
- Яйця - 1 штука
- Борошно - 300 грам
- Сіль - За смаком
- Печінка куряча - 500 грам
- Цибуля ріпчаста - 1 штука
- Вершкове масло - 100 грам
Картопля пропустіть через м'ясорубку, змішайте з яйцем, борошном, сіллю і замішати тісто, яке мало б прилипати до рук. Накрийте тісто і дайте йому настоятися.
Для начинки: печінку очищаємо від плівок, обсмажуємо на маслі з подрібненим луком, солимо і перчимо. Пропускаємо печінку через м'ясорубку.
Тісто розгортаємо до 2-3мм, за допомогою склянки вирізаємо кружечки. На кружечки кладемо начинку і формуємо вареник. Вареники відваріть в киплячій воді, 3 хвилини після спливання. Відкиньте вареники на друшляк.
Подавайте готову страву з подрібненою цибулею, шкварками і вершковим маслом. Смачного!