Вареники з черешнею
(покроковий рецепт з фото)
Вареники з черешнею - досить рідкісне страву навіть для півдня. Але якщо взяти стиглу, соковиту чорну черешню, то ви отримаєте відмінну варіацію вареників - трохи незвичну, але від того не менш смачну.
Вареники з черешнею - ця страва, яке подобається практично всім без винятку Але не всі вміють правильно його є. Вареник ні в якому разі, як і манти, не можна проколювати виделкою або різати ножем, інакше втратите дуже смачний сік. Його беруть в дві руки, обережно надкушує і витягають сік. Тому і варити вареники потрібно так, щоб вони не порвалися, інакше можете вважати блюдо вашим особистим провалом Тісто замішують на "вічко", поступово додаючи борошно. Воно повинно бути ніжнішим, ніж на пельмені і добре відставати від рук. Я майже ніколи не дістаю кісточки з черешні або вишні, але якщо язик йде про дітей або гостях, то цей ритуал обов'язковий. Ну, досить вступу, про все інше - в рецепті вареників з черешнею Успіхів і приємного апетиту!
- Черешня - 600 грам
- Борошно - 700 грам
- Яйце - 2 штуки
- Молоко - 1 Склянка
- Сіль - 1 За смаком
- Цукор - 70-100 грам (в начинку)