Рецепт Вареники в духовці фото

Вареники в духовці
(покроковий рецепт з фото)

Українська кухня
Тісто, Молочні продукти, Сир
Вегетаріанське харчування
На обід, На вечерю
Страви в тесті

Родзинка цієї страви в тому, що їсти вареники в духовці в домашніх умовах слід відразу після випікання, полив їх сметаною. Головне встигнути спробувати їх, поки є корочка…

Унікальний рецепт - вареники в духовці в домашніх умовах. На це раз я вирішила поекспериментувати і приготувати ліниві вареники. На це все у мене пішло близько години, але результат перевершив всі очікування: красива рум'яна кірочка і золотистий колір гармонійно поєднується з білосніжною сметаною. За смаком вареники ще більш уникальнее, тому навіть гурмани зможуть побалувати свої смакові рецептори!

  • Сир - 400 грам
  • Цукор - 2 Ст. Ложки
  • Борошно - 5 Ст. Ложок
  • Яйце - 1 штука
  • Сіль - За смаком
вареники в духовці - фото крок 1
1. Беремо сир і перетираємо його через сито. Краще використовувати сир середнього відсотка жирності. Додаємо цукор і яйце, після чого починаємо гарненько замішувати.
вареники в духовці - фото крок 2
2. В кінці додаємо борошно і вимішуємо масу однорідної консистенції. Сіль додаємо до смаку.
вареники в духовці - фото крок 3
3. Розкачуємо довгу "ковбаску" і обвалюють її в борошні. Після цього слід розрізати її на невеликі частини.
вареники в духовці - фото крок 4
4. Ось такі у нас вийшли "ліниві вареники" . Тепер кожен викладаємо на деко, змащений маслом, і відправляємо в духовку на п'ятнадцять хвилин.
вареники в духовці - фото крок 5
5. Після запікання поливаємо сметаною і за бажанням притрушуємо цукром. Ще один секрет - полийте все розтопленим вершковим маслом, а вже після сметаною.

Схожі рецепти