Варені сирники для дітей
(покроковий рецепт з фото)
У мене сирники асоціюються з засмаженою скоринкою, всередині якої повинна бути м'яка текстура. Тому вони вважаються дуже корисними. Але якщо їх зробити трохи по-іншому, то все можна виправити.
Щоб блюдо стало дієтичним, з нього варто прибрати все жирне. І ні в якому разі нічого не смажити. Тому народився наступний рецепт. Прочитайте про те, як приготувати варені сирники для дітей. У них використовується мінімум інгредієнтів, а виходить маса користі. Підійдуть для харчування дітей від 1 року.
- Сир - 150 грам
- Вершкове масло - 10 грам
- Яйце - 1 штука
- Борошно - 2 Ст. Ложки
- Цукор - 1 Чайна ложка
Сир перетріть з маслом і яйцем.
Сирну масу перемішайте з борошном, цукром і сіллю.
Замішайте тісто. Розкачайте його в джгут, а потім розділіть на порційні шматки.
Закип'ятіть воду. Закиньте сирники в киплячу воду на 6 хвилин. Блюдо готово!