Вафлі
(покроковий рецепт з фото)
Апетитні, хрусткі вафлі ідеально підходять для сніданку. Жителі багатьох європейських країн часто ласують саме цим блюдом вранці. Дізнайтеся, як приготувати вафлі для своєї сім'ї смачно і швидко.
Почніть свій день з пишних і смачних вафель. Особливо такий сніданок припаде до смаку дітям. Подавати цю страву можна з кленовим сиропом, маслом, джемом, зі згущеним молоком, а також з фруктами. Прикрасьте вафлі подрібненими горішками або тертим шоколадом. Загалом, ви можете використовувати всю свою фантазію і приготувати вафлі з різноманітними смаками, які порадують кожного з ваших домашніх.
- Борошно - 1 Склянка
- Цукор - 2 Ст. Ложки
- Сіль - 1/4 чайних ложки
- Молоко - 1 Склянка
- Яйце - 2 штуки
- Вершкове масло - 4 Ст. Ложки (розтоплене)
- Розпушувач - 1 Чайна ложка
- Кленовий сироп, олія, джем - За смаком
1
Розігрійте вафельницу відповідно до інструкцій виробника.
2
Візьміть велику миску. У ній збийте борошно, цукор, розпушувач і сіль. Відставте поки в сторону.
3
У маленькій мисці збийте молоко і яйця.
4
З'єднайте суміш з борошном і обережно змішайте (не перестарайтеся з вимішуванням).
5
Влийте в тісто олію і знову акуратно все перемішайте.
6
Починайте готувати вафлі. Для стандартної вафельниці: вилийте 1/2 частина тесту в центр, розподіліть його в межах 1/2 дюйма від країв і закрийте, вафлі готуватимуться протягом 2-3 хвилин. Вони повинні придбати золотистий колір і стати хрусткими.
7
Подавайте вафлі теплими з кленовим сиропом і маслом за бажанням. Смачного!