Рецепт Вафлі фото

Вафлі
(покроковий рецепт з фото)

Бельгійська кухня
Борошно, Молочні продукти, Яйця, Молоко
Пісні страви, Веганські страви
На полуденок, Для дітей, На швидку руку, На сніданок, Десерт, Полудень
Випічка, Солодке, Вафлі

Апетитні, хрусткі вафлі ідеально підходять для сніданку. Жителі багатьох європейських країн часто ласують саме цим блюдом вранці. Дізнайтеся, як приготувати вафлі для своєї сім'ї смачно і швидко.

Почніть свій день з пишних і смачних вафель. Особливо такий сніданок припаде до смаку дітям. Подавати цю страву можна з кленовим сиропом, маслом, джемом, зі згущеним молоком, а також з фруктами. Прикрасьте вафлі подрібненими горішками або тертим шоколадом. Загалом, ви можете використовувати всю свою фантазію і приготувати вафлі з різноманітними смаками, які порадують кожного з ваших домашніх.

  • Борошно - 1 Склянка
  • Цукор - 2 Ст. Ложки
  • Сіль - 1/4 чайних ложки
  • Молоко - 1 Склянка
  • Яйце - 2 штуки
  • Вершкове масло - 4 Ст. Ложки (розтоплене)
  • Розпушувач - 1 Чайна ложка
  • Кленовий сироп, олія, джем - За смаком
1
Розігрійте вафельницу відповідно до інструкцій виробника.
2
Візьміть велику миску. У ній збийте борошно, цукор, розпушувач і сіль. Відставте поки в сторону.
3
У маленькій мисці збийте молоко і яйця.
4
З'єднайте суміш з борошном і обережно змішайте (не перестарайтеся з вимішуванням).
5
Влийте в тісто олію і знову акуратно все перемішайте.
6
Починайте готувати вафлі. Для стандартної вафельниці: вилийте 1/2 частина тесту в центр, розподіліть його в межах 1/2 дюйма від країв і закрийте, вафлі готуватимуться протягом 2-3 хвилин. Вони повинні придбати золотистий колір і стати хрусткими.
7
Подавайте вафлі теплими з кленовим сиропом і маслом за бажанням. Смачного!

Схожі рецепти