Універсальний торт на всі випадки життя
(покроковий рецепт з фото)
Кількість порцій: 8-10
Час приготування: 2 г. 0 хв.
Універсальний тортик, який можна швидко зібрати з заздалегідь приготовлених інгредієнтів - що може бути краще для будь-якої господині? А бісквіт і ніжний крем не залишать в байдужих нікого!
Опис приготування:
Кожен, хто стикався з необхідністю швидко і смачно здивувати гостей, напевно знає, як приготувати універсальний торт на всі випадки життя. Шалено ніжні манні коржі і білково-масляний крем в поєднанні з полуничним джемом порадують всіх любителів солодкого. А з огляду на, що всі інгредієнти можна приготувати заздалегідь і потім тільки зібрати торт, заміни йому просто не знайти. Як приготувати бісквіт з манкою і білково-масляним кремом, ви можете знайти на сайті, як і варіанти прикраси такого тортика.
- Бісквіт з манкою - 3 штуки (рецепт можна знайти на сайті)
- Полуничний джем - 8-9 Ст. Ложок
- Цукор - 2 Ст. Ложки
- Вода - 60 мілілітрів
- Білково-масляний крем - 400 грам (рецепт можна знайти на сайті)
- Ароматизатор - За смаком
1. Для основи візьміть бісквіт з манкою. Можна замінити його на будь-який олійною бісквіт. Цей я витримала в холодильнику, щоб коржі охололи і стали небагато тверді. Рецепт бісквіта можна знайти на нашому сайті під назвою"Бісквіт з манкою" .
2. Зріжте з верху коржів"шапочку" .
3. Просочіть все бісквіти цукровим сиропом (2 столові ложки цукру змішати з 60 мілілітрах води, довести до кипіння і остудити, додати ароматизатор).
4. Змастіть бісквіт тоненьким шаром полуничного джему.
5. Потім змастіть корж шаром білково-масляним кремом. Рецепт крему можна знайти на нашому сайті під назвою"Білково-масляний крем на швейцарській меренге.
6. Накладіть на перший бісквіт - другий, виконайте ту ж процедуру (змастіть полуничним джемом і білково-масляним кремом).
7. Виконайте ту ж процедуру і з третім коржем.
8. Змастіть кремом боки тортика.
9. Поставте торт в холодильник для того, щоб він охолов. Після цього його можна покривати мастикою і квітами.
10. Нарізати цей торт я раджу так, як показано на малюнку - невеликими шматочками. Смачного!