Салат «універсальний»
(покроковий рецепт з фото)
Такий салат можна приготувати на будь-яке свято, в будній. Готувати його просто, а смак сподобається всім.
Для салату треба попередньо відварити куряче філе. Остудити і нарізати. Ананаси промокніть паперовим рушником, також наріжте. Подрібніть оливки і зелень. Все перемішайте, заправте майонезом, змішаним з гірчицею.
- Куряче філе відварне - 200 грам
- Ананаси консервовані - 100 грам
- Оливки або маслини без кісточок - 15 штук
- Зелень - За смаком
- Майонез - 50 грам
- Гірчичний - 10 грам
Куряче філе відварити, нарізати тонко або порвати руками.
Ананасні кільця нарізати на невеликі трикутники.
Оливки нарізати на кружечки.
Додайте в салат подрібнену зелень і заправте його майонезом з гірчицею. Сіль і перець додавати не треба.
Подайте до столу. Салат - дуже соковитий, а солодко-солоний смак дуже вдалий. Салат цілком годиться і для домашнього вечері, і для святкового столу. Таким салатом можна наповнити тарталетки і вони не розтопляться швидко. Салат досить щільний і ситний.