Рецепт Салат «універсальний» фото

Салат «універсальний»
(покроковий рецепт з фото)

Українська кухня
Птах, Курка, Куряче філе
Дієтичне харчування, Вегетаріанське харчування
На обід, На вечерю, На святковий стіл, Фуршет
Салати

Такий салат можна приготувати на будь-яке свято, в будній. Готувати його просто, а смак сподобається всім.

Для салату треба попередньо відварити куряче філе. Остудити і нарізати. Ананаси промокніть паперовим рушником, також наріжте. Подрібніть оливки і зелень. Все перемішайте, заправте майонезом, змішаним з гірчицею.

  • Куряче філе відварне - 200 грам
  • Ананаси консервовані - 100 грам
  • Оливки або маслини без кісточок - 15 штук
  • Зелень - За смаком
  • Майонез - 50 грам
  • Гірчичний - 10 грам
салат
Куряче філе відварити, нарізати тонко або порвати руками.
салат
Ананасні кільця нарізати на невеликі трикутники.
салат
Оливки нарізати на кружечки.
салат
Додайте в салат подрібнену зелень і заправте його майонезом з гірчицею. Сіль і перець додавати не треба.
салат
Подайте до столу. Салат - дуже соковитий, а солодко-солоний смак дуже вдалий. Салат цілком годиться і для домашнього вечері, і для святкового столу. Таким салатом можна наповнити тарталетки і вони не розтопляться швидко. Салат досить щільний і ситний.

Схожі рецепти