Універсальний соус до м'яса
(покроковий рецепт з фото)
Цей соус відмінно підійде для будь-якого виду м'яса і риби, через що він і називається універсальним! Дуже гарний на вид, гострий і дуже смачний соус, який можна довго зберігати в холодильнику.
Рецепт цього універсального соусу я підготувала спеціально для любителів гострих страв, так як гострий перець і часник в поєднанні з меленим червоним перцем дають просто неймовірно гостру, але в той же час смачну суміш! Такий соус відмінно підійде для будь-якого виду м'яса і навіть риби. Перед подачею до соусу можна додати трохи зелені і розбавити його томатним соком, якщо він вийшов занадто гострим. Це дійсно універсальний соус, тому сьогодні я розповім вам, як приготувати незвичайний гострий соус до м'яса.
- Перець болгарський - 900 грам
- Перець гострий - 90 грам
- Часник - 80 грам
- Оцет 9% - 5 Ст. Ложок
- Цукор - 2 Ст. Ложки
- Сіль - 2 Ст. Ложки
- Koriandr - За смаком
1. Болгарський перець очистіть від насіння і дефектів, наріжте великими шматочками і складіть в миску.
2. Очистіть гострий перець від насіння і наріжте великими шматочками (якщо ви хочете приготувати дуже гострий перець, щось не очищайте його від насіння).
3. Болгарський і гострий перець пропустіть разом з часником через м'ясорубку. Можна подрібнити масу в блендері. Додайте сіль, цукор, оцет, коріандр і мелений перець.
4. Ретельно перемішайте соус. Усе, він готовий до вживання. Смачного!