Торт «Солодке життя»
(покроковий рецепт з фото)
Такий можна приготувати на будь-яке торжество або в подарунок для друзів. Смак дуже яскравий і гармонійний. Всі інгредієнти добре доповнюють один одного, що дає в результаті дуже смачні ласощі. Спробуйте!
Смачний, ситний торт з яскравим присмаком. Багато хто оцінить його по достоїнству. А зовні можете прикрасити його будь-яким кремом - вершками, масляним, білковим. Пригощайтеся!
- Яйце - 4 штуки
- Цукор - 350 грам(200 в тісто, 150 в карамель)
- Морква - 150 грам
- Грецькі горіхи - 100 грам
- Сода - 1/3 чайних ложки
- Обкладинка - 2 щіпки
- Борошно - 200 грам
- Цедра апельсина - 2 Ст. Ложки(1 в тісто, 1 в карамель)
- Вершки від 33% - 500 грам(400 в вершках, 100 в карамель)
- Сир сирний - 400 грам
- Цукрова пудра - 4 Ст. Ложки
- Вода - 40 грам
- Апельсиновий сік - 50 грам
- Рослинна олія - 180 грам
- Вершкове масло - 70 грам

Для приготування бісквіта натріть моркву на дрібній тертці. Зніміть цедру з апельсина і порубати горіхи ножем.

Збийте яйця з цукром.

Вмішайте рослинне масло, борошно, соду і корицю.

Вмішайте морква, цедру і горіхи.

Викладіть тісто у форму для випічки (18-20 см). Поставте в духовку, розігріту до 180 градусів, з 50-60 хвилин.

Готовий бісквіт остудіть і розріжте на 3-4 коржа.

Для приготування апельсинової карамелі зніміть цедру з апельсина і вичавіть сік.

Воду з'єднайте з цукром і поставте грітися.

Доведіть її до карамельного кольору.

Додайте вершкове масло.

Додайте гарячі вершки з цедрою. Все заважайте до однорідності. Потім поставте в холодильник на кілька годин.

Для крему збийте вершки з цукровою пудрою. Вмішайте сирний сир, кімнатної температури.

Кожен корж просочіть апельсинової карамеллю і змастіть кремом.

Зберіть торт. Дайте йому застигнути в холодильнику кілька годин.

Зовні прикрасьте торт на свій смак.
Приємного чаювання!
Приємного чаювання!