Твиль
(покроковий рецепт з фото)
Кількість порцій: 6-8
Час приготування: 1 г. 0 хв.
Пропоную спекти дуже смачне і хрустке цукрове печиво"ТВИЛ" . Готується просто, але є нюанси. Результат вас точно порадує, обіцяю!
Опис приготування:
Спекти французьке печиво"ТВИЛ" зовсім просто, якщо робити це згідно покрокової інструкції до рецептом. Печиво виходить просто чудове, хрустке, з вершковим смаком.
- Цукровий пісок - 140 грам
- Яєчний білок - 2 штуки
- Борошно - 80 грам
- Вершкове масло - 100 грам(80 грам масла - в тісто, 20 грам - для змазування)
- Сіль - 1 щіпка
Підготуйте інгредієнти.
Візьміть білки двох яєць.
Всипте до білків цукровий пісок і щіпку солі.
Збийте білки з цукром.
Додайте до білків розтоплене вершкове масло, але не гаряче, а просто підтале.
До маси просійте борошно.
Замісити тісто, воно повинно бути рідким.
Лист для випічки змастіть розтопленим вершковим маслом.
Чайну ложку умочуйте в розтоплене вершкове масло і набирайте в неї тісто.
Викладайте тісто тонким шаром на лист для випічки, залишаючи невелику відстань між печивом.
Випікайте в духовці при температурі 180 градусів 6-8 хвилин.
Діставайте печиво з духовки і відразу ж надавайте їм увігнуту форму, як"черепиця" .
Робити це найкраще на качалці. Виходить два листа печива, поки випікається перший лист, готуйте другий лист до випічки.
Печиво готове. Смачного!