Твиль
(покроковий рецепт з фото)
Пропоную спекти дуже смачне і хрустке цукрове печиво "тВИЛ" . Готується просто, але є нюанси. Результат вас точно порадує, обіцяю!
Спекти французьке печиво "тВИЛ" зовсім просто, якщо робити це згідно покрокової інструкції до рецептом. Печиво виходить просто чудове, хрустке, з вершковим смаком.
- Цукровий пісок - 140 грам
- Яєчний білок - 2 штуки
- Борошно - 80 грам
- Вершкове масло - 100 грам(80 грам масла - в тісто, 20 грам - для змазування)
- Сіль - 1 щіпка

Підготуйте інгредієнти.

Візьміть білки двох яєць.

Всипте до білків цукровий пісок і щіпку солі.

Збийте білки з цукром.

Додайте до білків розтоплене вершкове масло, але не гаряче, а просто підтале.

До маси просійте борошно.

Замісити тісто, воно повинно бути рідким.

Лист для випічки змастіть розтопленим вершковим маслом.

Чайну ложку умочуйте в розтоплене вершкове масло і набирайте в неї тісто.

Викладайте тісто тонким шаром на лист для випічки, залишаючи невелику відстань між печивом.

Випікайте в духовці при температурі 180 градусів 6-8 хвилин.

Діставайте печиво з духовки і відразу ж надавайте їм увігнуту форму, як "черепиця" .

Робити це найкраще на качалці. Виходить два листа печива, поки випікається перший лист, готуйте другий лист до випічки.

Печиво готове. Смачного!