Рецепт Твиль фото

Твиль
(покроковий рецепт з фото)

Європейська кухня , Французька кухня
Борошно , Яйця
Вегетаріанське харчування
На полуденок
Випічка , Печиво
Кількість порцій: 6-8
Час приготування: 1 г. 0 хв.

Пропоную спекти дуже смачне і хрустке цукрове печиво"ТВИЛ" . Готується просто, але є нюанси. Результат вас точно порадує, обіцяю!

Опис приготування:

Спекти французьке печиво"ТВИЛ" зовсім просто, якщо робити це згідно покрокової інструкції до рецептом. Печиво виходить просто чудове, хрустке, з вершковим смаком.

  • Цукровий пісок - 140 грам
  • Яєчний білок - 2 штуки
  • Борошно - 80 грам
  • Вершкове масло - 100 грам(80 грам масла - в тісто, 20 грам - для змазування)
  • Сіль - 1 щіпка
твиль - фото крок 1
Підготуйте інгредієнти.
твиль - фото крок 2
Візьміть білки двох яєць.
твиль - фото крок 3
Всипте до білків цукровий пісок і щіпку солі.
твиль - фото крок 4
Збийте білки з цукром.
твиль - фото крок 5
Додайте до білків розтоплене вершкове масло, але не гаряче, а просто підтале.
твиль - фото крок 6
До маси просійте борошно.
твиль - фото крок 7
Замісити тісто, воно повинно бути рідким.
твиль - фото крок 8
Лист для випічки змастіть розтопленим вершковим маслом.
твиль - фото крок 9
Чайну ложку умочуйте в розтоплене вершкове масло і набирайте в неї тісто.
твиль - фото крок 10
Викладайте тісто тонким шаром на лист для випічки, залишаючи невелику відстань між печивом.
твиль - фото крок 11
Випікайте в духовці при температурі 180 градусів 6-8 хвилин.
твиль - фото крок 12
Діставайте печиво з духовки і відразу ж надавайте їм увігнуту форму, як"черепиця" .
твиль - фото крок 13
Робити це найкраще на качалці. Виходить два листа печива, поки випікається перший лист, готуйте другий лист до випічки.
твиль - фото крок 14
Печиво готове. Смачного!

Схожі рецепти