Рецепт Тушкований ягня фото

Тушкований ягня
(покроковий рецепт з фото)

Українська кухня
М'ясо , Баранина
Вегетаріанське харчування , Пісні страви , Рецепти для схуднення
На обід , На вечерю , На святковий стіл
Гарячі страви
Кількість порцій: 3-4
Час приготування: 3 г. 0 хв.

Для ваших улюблених домочадців ніжне м'ясо ягняти з овочами на обід або вечерю стане улюбленою стравою. Рецепт приготування тушкованого ягняти вашій увазі.

Опис приготування:

Дуже люблю м'ясні спекотне: зі свинини, телятини, особливо з баранини. Але найкраще - це ягня, молодий баранчик, правильно приготований і тане в роті. Для приготування тушкованого ягняти нам будуть потрібні реберця, не надто жирні. Не шкодуйте спецій. Подавати блюдо можна з легким гарніром. Дивимося рецепт.

  • Ягненок - 700 грам
  • Цибуля - 4-5 штук
  • Перець червоний - 2 штуки
  • Чорнослив - 5 штук
  • Часник - 5-6 зубчиків
  • Спеції - За смаком
  • Зелень - За смаком
тушкований ягня - фото крок 1
Промийте і висушіть реберця.
тушкований ягня - фото крок 2
Відправляємо реберця гаситися (дуже зручно робити це в мультиварці).
тушкований ягня - фото крок 3
Тим часом готуємо овочі. Допомога в чистоті і ги.
тушкований ягня - фото крок 4
Порубати зелень і часник.
тушкований ягня - фото крок 5
Цибулю ріжемо півкільцями.
тушкований ягня - фото крок 6
Перець на середні шматочки.
тушкований ягня - фото крок 7
Додаємо до м'яса цибулю.
тушкований ягня - фото крок 8
Потім перець.
тушкований ягня - фото крок 9
Додаємо овочі, що залишилися, спеції. Ставимо режим гасіння на 2 годин 30 хвилин.
тушкований ягня - фото крок 10
Почувши сигнал, тушкованого ягняти можна відразу і подавати. Смачного!

Схожі рецепти