Тушкований ягня
(покроковий рецепт з фото)
Кількість порцій: 3-4
Час приготування: 3 г. 0 хв.
Для ваших улюблених домочадців ніжне м'ясо ягняти з овочами на обід або вечерю стане улюбленою стравою. Рецепт приготування тушкованого ягняти вашій увазі.
Опис приготування:
Дуже люблю м'ясні спекотне: зі свинини, телятини, особливо з баранини. Але найкраще - це ягня, молодий баранчик, правильно приготований і тане в роті. Для приготування тушкованого ягняти нам будуть потрібні реберця, не надто жирні. Не шкодуйте спецій. Подавати блюдо можна з легким гарніром. Дивимося рецепт.
- Ягненок - 700 грам
- Цибуля - 4-5 штук
- Перець червоний - 2 штуки
- Чорнослив - 5 штук
- Часник - 5-6 зубчиків
- Спеції - За смаком
- Зелень - За смаком
Промийте і висушіть реберця.
Відправляємо реберця гаситися (дуже зручно робити це в мультиварці).
Тим часом готуємо овочі. Допомога в чистоті і ги.
Порубати зелень і часник.
Цибулю ріжемо півкільцями.
Перець на середні шматочки.
Додаємо до м'яса цибулю.
Потім перець.
Додаємо овочі, що залишилися, спеції. Ставимо режим гасіння на 2 годин 30 хвилин.
Почувши сигнал, тушкованого ягняти можна відразу і подавати. Смачного!