Рецепт Тушкований свіжий шпинат фото

Тушкований свіжий шпинат
(покроковий рецепт з фото)

Українська кухня
Овочі , Шпинат
Вегетаріанське харчування , Пісні страви , Рецепти для схуднення
На обід , На вечерю
Гарніри
Кількість порцій: 2
Час приготування: 10 хв.

Тушкований свіжий шпинат з часником - корисний і смачний гарнір, а вірніше доповнення до складного гарніру. Можна, можливо, звичайно, обійтися тільки шпинатом. Вам знадобиться всього п'ять-десять хвилин.

Опис приготування:

Таким способом можна приготувати не тільки тушкований свіжий шпинат, але і листя буряка, мангольд, зелень ріпи і так далі. Шпинат обов'язково добре промийте, він буває досить брудним. Потім його потрібно обсушити, щоб розігріте рослинне масло не стріляло. Шпинат я використовую для начинки пиріжків. Успіхів і приємного апетиту!

  • Шпинат - 250 грам
  • Часник - 1 зубчик
  • Олія - 1 Ст. Ложка
  • Сіль - 1 щіпка
тушкований свіжий шпинат - фото крок 1
На сковороді підсмажте часник.
тушкований свіжий шпинат - фото крок 2
Додайте промитий і обсушену шпинат.
тушкований свіжий шпинат - фото крок 3
Помішуйте шпинат щипцями, приправити сіллю.
тушкований свіжий шпинат - фото крок 4
Страва готова через 3 хвилини. Шпинат potemneet, колір стане насичений.

Схожі рецепти