Тушковане м'ясо в мультиварці «Panasonic»
(покроковий рецепт з фото)
В мультиварці можна приготувати ніжне і м'яке м'ясо. І справа тут не тільки в особливостях мультіварок - важливу роль в нашому рецепті грає екзотичний плід ківі.
Що може бути смачніше ніжного, м'якого і шалено смачного тушкованого м'яса та ще й в екзотичному маринаді? Приступаємо - поріжте м'ясо, сало, ківі і цибулю. Все складіть в мультиварку, перемішайте, залийте водою і готуйте в режимі гасіння 2, 5 годину. На стіл подавайте з гарніром з картопляного пюре, або з кашею з рису або гречки. Смачного!
- Сало - 150 грам
- Свинина - 1 кілограм
- Цибуля - 2 штуки
- Ківі - 2 штуки
- Вода - За смаком
- Сіль, спеції - За смаком
М'ясо наріжте шматочками і складіть в чашу мультиварки.
Туди ж відправте порізане сало.
А також очищені і порізані ківі.
Додайте спеції і сіль.
Додайте порізаний півкільцями цибулю, залийте водою, перемішайте і готуйте в режимі гасіння 2, 5 годину. На стіл подавайте з гарніром з картопляного пюре, або з кашею з рису або гречки.