Рецепт Тушковане м'ясо в мультиварці «Panasonic» фото

Тушковане м'ясо в мультиварці «Panasonic»
(покроковий рецепт з фото)

Американська кухня
М'ясо, Фрукти, Ківі
На обід, На вечерю
Гарячі страви

В мультиварці можна приготувати ніжне і м'яке м'ясо. І справа тут не тільки в особливостях мультіварок - важливу роль в нашому рецепті грає екзотичний плід ківі.

Що може бути смачніше ніжного, м'якого і шалено смачного тушкованого м'яса та ще й в екзотичному маринаді? Приступаємо - поріжте м'ясо, сало, ківі і цибулю. Все складіть в мультиварку, перемішайте, залийте водою і готуйте в режимі гасіння 2, 5 годину. На стіл подавайте з гарніром з картопляного пюре, або з кашею з рису або гречки. Смачного!

  • Сало - 150 грам
  • Свинина - 1 кілограм
  • Цибуля - 2 штуки
  • Ківі - 2 штуки
  • Вода - За смаком
  • Сіль, спеції - За смаком
тушковане м'ясо в мультиварці
М'ясо наріжте шматочками і складіть в чашу мультиварки.
тушковане м'ясо в мультиварці
Туди ж відправте порізане сало.
тушковане м'ясо в мультиварці
А також очищені і порізані ківі.
тушковане м'ясо в мультиварці
Додайте спеції і сіль.
тушковане м'ясо в мультиварці
Додайте порізаний півкільцями цибулю, залийте водою, перемішайте і готуйте в режимі гасіння 2, 5 годину. На стіл подавайте з гарніром з картопляного пюре, або з кашею з рису або гречки.

Схожі рецепти