М'ясо в мультиварці «Panasonic»
(покроковий рецепт з фото)
Свята наближаються і так хочеться здивувати гостей чимось унікальним і смачним! Не одне покупне м'ясо не замінить приготованого в домашніх умовах, ароматного і ситного шматочка свинини!
Як просто прикрасити святковий стіл чимось домашнім і смачним! Ось вам простий рецепт приготування м'яса в мультиварці "панасонік" . До речі, в процесі приготування в рукаві для запікання буде збиратися багато рідини. Не поспішайте її зливати, адже її можна використовувати для приготування будь-якої підливи до каші, наприклад. Хай щастить!
- Шийка свиняча - 1 кілограм
- Часник - 4 зубчики
- Перець - 0, 5 чайних ложки
- Сіль - 1 Чайна ложка
М'ясо промиваємо і даємо йому обсохнути. Потім натираємо подрібненими часником, перцем і сіллю.
Кладемо м'ясо в підходящу ємність (під плівку) і залишаємо на добу маринуватися в холодильнику.
Замариноване м'ясо перев'язуємо шпагатом або нитками.
Кладемо мяско в рукав для запікання, кінці пакета зав'язуємо.
Кладемо рукав з м'ясом в чашу мультиварки. Вливаємо воду, щоб закрилося максимум половини м'яса. Готуємо в режимі "гасіння" 2 годину. Після приготування - не поспішайте витягати м'ясо з мультиварки. Нехай ще годинку полежить прямо там.
Сік з пакета зливаємо, витягаємо м'ясо і даємо йому охолонути. Кладемо в холодильник - через годину готове! Смачного!