Рецепт Тушкована яловичина з морквою фото

Тушкована яловичина з морквою
(покроковий рецепт з фото)

Мексиканська кухня
М'ясо, Овочі, Яловичина, Морква
Пісні страви
На обід, На вечерю
Гарячі страви

Смачне основне блюдо з м'яса з набором овочів. Потрібно буде витратити трохи часу, щоб зробити це блюдо, але результат не розчарує вас, це я гарантую.

Хочеться зруйнувати стереотип про те, що смачно приготоване м'ясо обов'язково має бути смаженим. Сьогодні доведу вам зворотне і розповім дуже простий і смачний рецепт приготування тушкованої яловичини.

  • Яловичина - 1 кілограм
  • Помідори - 2-3 штук
  • Морква - 2-3 штук
  • Цибуля - 1 штука
  • Червоний перець - 0.5 чайних ложки
  • Лавровий лист - 4-5 штук
  • Рослинна олія - 2-3 Ст. Ложок
  • Сіль - За смаком
  • Перець болгарський - 1 штука
тушкована яловичина з морквою - фото крок 1
1. Яловичину наріжте на кубики завтовшки в 3-5 см.
тушкована яловичина з морквою - фото крок 2
2. Обсмажте шматочки, розподіливши на сковороді в один шар, на рослинному маслі.
тушкована яловичина з морквою - фото крок 3
3. Помістіть м'ясо в глибоку ємність. Додайте кип'ячену воду лавровий лист, а також сіль за смаком. Накрийте ємність кришкою і поставте на повільний вогонь.
тушкована яловичина з морквою - фото крок 4
4. Цибуля наріжте півкільцями, обсмажте його на сковороді до золотистої, приблизно 10-15 хвилин.
тушкована яловичина з морквою - фото крок 5
5. У сковороду додайте натерту на крупній тертці моркву і тушкуйте овочі протягом 5 хвилин.
тушкована яловичина з морквою - фото крок 6
6. Томати наріжте на великі шматочки і додайте до інших овочів, посипте червоним перцем і сіллю за смаком. Залиште гаситися на 5 хвилин.
тушкована яловичина з морквою - фото крок 7
7. Перець вимийте і поріжте на великі смужки. Очистіть від насіння, додайте до овочів гаситися на 2 хвилини. Після розподіліть овочі на м'ясо, щоб вони пустили сік і м'ясо набуло ніжний смак.

Схожі рецепти