Тушкована риба з рисом
(покроковий рецепт з фото)
Ще один варіант приготування риби, який порадує і шанувальників рису, і шанувальників риби в цілому. Щоб зробити цей кулінарний шедевр у домашніх умовах, нам знадобитися не більше 2 годин.
Приготувавши це блюдо ви, безсумнівно, полюбите рибу ще більше. З рисом вона поєднується найкращим чином, а коли ще соус з овочами - зовсім незрівнянний смак. Найкраще брати рибу з найменшою кількістю кісток (нЕК, минтай).
- Хек - 2 штуки
- Мал - 1 Склянка
- Майонез - 60 грам
- Цибуля - 1 штука
- Морква - 1 штука
- Сіль і приправи - За смаком
1. Готувати блюдо починаємо з нарізування риби. Найкраще брати хек або минтай - готується швидко і відрізняється приголомшливим смаком.
2. В даному рецепті важливе значення має соус. На цей раз спробуємо приготувати майонезний соус з приправою для риби.
3. Нарізаємо рибу шматочками і відправляємо смажитися на слабкому вогні. Замаринувати рибу можна цілу або відразу нарізати і маринувати.
4. Паралельно смажимо цибулю і моркву, після чого змішуємо овочі з рибою.
5. Поки смажиться риба і овочі відварюємо рис. Для цієї страви нам знадобитися 0, 5- 1 ст. Тут він більше виконує роль гарніру, тільки готується разом з рибою і соусом.
6. Коли рис буде готовий його слід відправити на сковороду разом з основними інгредієнтами, перемішати, протушкувати кілька хвилин і подавати.