Рецепт Тушкована риба з рисом фото

Тушкована риба з рисом
(покроковий рецепт з фото)

Китайська кухня
Риба та морепродукти , Крупи , Мал , Хек , Минтай
Рецепти для схуднення
На обід , На вечерю
Гарячі страви
Кількість порцій: 3
Час приготування: 2 г. 0 хв.

Ще один варіант приготування риби, який порадує і шанувальників рису, і шанувальників риби в цілому. Щоб зробити цей кулінарний шедевр у домашніх умовах, нам знадобитися не більше 2 годин.

Опис приготування:

Приготувавши це блюдо ви, безсумнівно, полюбите рибу ще більше. З рисом вона поєднується найкращим чином, а коли ще соус з овочами - зовсім незрівнянний смак. Найкраще брати рибу з найменшою кількістю кісток (нЕК, минтай).

  • Хек - 2 штуки
  • Мал - 1 Склянка
  • Майонез - 60 грам
  • Цибуля - 1 штука
  • Морква - 1 штука
  • Сіль і приправи - За смаком
тушкована риба з рисом - фото крок 1
1. Готувати блюдо починаємо з нарізування риби. Найкраще брати хек або минтай - готується швидко і відрізняється приголомшливим смаком.
тушкована риба з рисом - фото крок 2
2. В даному рецепті важливе значення має соус. На цей раз спробуємо приготувати майонезний соус з приправою для риби.
тушкована риба з рисом - фото крок 3
3. Нарізаємо рибу шматочками і відправляємо смажитися на слабкому вогні. Замаринувати рибу можна цілу або відразу нарізати і маринувати.
тушкована риба з рисом - фото крок 4
4. Паралельно смажимо цибулю і моркву, після чого змішуємо овочі з рибою.
тушкована риба з рисом - фото крок 5
5. Поки смажиться риба і овочі відварюємо рис. Для цієї страви нам знадобитися 0, 5- 1 ст. Тут він більше виконує роль гарніру, тільки готується разом з рибою і соусом.
тушкована риба з рисом - фото крок 6
6. Коли рис буде готовий його слід відправити на сковороду разом з основними інгредієнтами, перемішати, протушкувати кілька хвилин і подавати.

Схожі рецепти