Риба з рисом в мультиварці
(покроковий рецепт з фото)
Смачне, корисне, дієтичне блюдо для всієї родини - від бабусь до малюків. Ніжна рибка і розсипчастий рис. А мультиварка полегшить процес приготування і звільнить вам час для себе. Вперед!
Якщо ви дбаєте про своє здоров'я і про здоров'я своїх близьких - цей рецепт то, що вам треба! Ідельно підходять один одному рис і риба, приготовані в мультиварці, стануть відмінним обідом або вечерею. Простий, доступний, докладний рецепт риби з рисом в мультиварці допоможе вам зробити все правильно. Готуйте для улюблених з задоволенням!
- Лихоманка - 700 грам (в принципі, підійде будь-який рибне філе, що є під рукою.)
- Довгозерний рис - 200 грам
- Цибуля - 1 штука
- Морква - 1 штука
- Помідор - 2 штуки
- Часник - 2 зубчики
- Крем - 200 грам
- Сир твердий - 100 грам
- Вершкове масло - 50 грам
- Вода - 280 мілілітрів
- Кріп - - За смаком
- Куркума - 1 щіпка
- Спеції для риби - - За смаком
- Сіль - - За смаком
Рис висипати в миску, добре промити.
Цибулю почистити, нарізати дрібно.
Мокрова вимити, натерти на терці.
Рибу помити, нарізати порційно.
Часник почистити, дрібно нарізати.
Помідори вимити, нарізати кружечками.
Сир натерти на тертці.
Кріп помити, дрібно нарізати.
У чашу мультиварки викласти вимитий рис, додати порізані цибулю і моркву. Додати вершкове масло, куркуму і сіль. Залити все покладеним кількістю води. Перемішати.
Рибу змішати зі спеціями, викласти в контейнер для варіння на пару. Змастити сметаною, посипати кропом і дрібно нарізаним часником.
На рибу викласти порізані помідори, змастити їх сметаною і посипати тертим сиром.