Тушкована путасу з луком і морквою
(покроковий рецепт з фото)
Кількість порцій: 2
Час приготування: 25 хв.
Їли ви любите прості і бюджетні варіанти ситних страв, пропоную вам приготувати один з них - тушкована путасу з луком і морквою. Путасу сподобається багатьом, вона вийде ніжною і дуже смачною.
Опис приготування:
Завдяки моркви у нас в підсумку вийде солодкуватий присмак страви, все дуже гармонійно і смачно. Таку рибу ви можете подати з повітряним картоплею пюре, рисом. За бажанням можете використовувати додатково спеції або будь-які овочі.
- Putassu - 2 штуки
- Морква - 1 штука
- Цибуля - 1 штука
- Масло рослинне - 2 Ст. Ложки
- Вода - 70 мілілітрів
- Сіль - За смаком
- Перець - За смаком
Підготуйте все по списку. Рибу заздалегідь дістаньте з морозильної камери. Моркву і цибулю очистіть.
Цибуля наріжте невеликими кубиками.
Моркву натріть на середній терці.
Путасу почистіть і видаліть всі нутрощі. Наріжте рибу невеликими шматочками.
У сковороді підсмажте моркву і цибулю - 2-3 хвилини.
Додайте до овочів путасу, сіль, перець. Влийте трохи води, тушкуйте рибу під кришкою 15 хвилин.
Готову рибу подавайте до столу з гарніром.
Смачного!