Рецепт Тушкована путасу з луком і морквою фото

Тушкована путасу з луком і морквою
(покроковий рецепт з фото)

Азіатська кухня
Овочі , Риба та морепродукти , Морква , Цибуля
Вегетаріанське харчування , Пісні страви
На обід , На вечерю
Гарячі страви
Кількість порцій: 2
Час приготування: 25 хв.

Їли ви любите прості і бюджетні варіанти ситних страв, пропоную вам приготувати один з них - тушкована путасу з луком і морквою. Путасу сподобається багатьом, вона вийде ніжною і дуже смачною.

Опис приготування:

Завдяки моркви у нас в підсумку вийде солодкуватий присмак страви, все дуже гармонійно і смачно. Таку рибу ви можете подати з повітряним картоплею пюре, рисом. За бажанням можете використовувати додатково спеції або будь-які овочі.

  • Putassu - 2 штуки
  • Морква - 1 штука
  • Цибуля - 1 штука
  • Масло рослинне - 2 Ст. Ложки
  • Вода - 70 мілілітрів
  • Сіль - За смаком
  • Перець - За смаком
тушкована путасу з луком і морквою - фото крок 1
Підготуйте все по списку. Рибу заздалегідь дістаньте з морозильної камери. Моркву і цибулю очистіть.
тушкована путасу з луком і морквою - фото крок 2
Цибуля наріжте невеликими кубиками.
тушкована путасу з луком і морквою - фото крок 3
Моркву натріть на середній терці.
тушкована путасу з луком і морквою - фото крок 4
Путасу почистіть і видаліть всі нутрощі. Наріжте рибу невеликими шматочками.
тушкована путасу з луком і морквою - фото крок 5
У сковороді підсмажте моркву і цибулю - 2-3 хвилини.
тушкована путасу з луком і морквою - фото крок 6
Додайте до овочів путасу, сіль, перець. Влийте трохи води, тушкуйте рибу під кришкою 15 хвилин.
тушкована путасу з луком і морквою - фото крок 7
Готову рибу подавайте до столу з гарніром.
тушкована путасу з луком і морквою - фото крок 8
Смачного!

Схожі рецепти