Тушкована картопля
(покроковий рецепт з фото)
Просте, але ситне і досить популярна страва. Якщо ви хочете дізнатися, як приготувати тушковану картоплю, уважно виконуйте інструкції рецепта, тоді все вийде!
Цей простий рецепт стане вашою паличкою-виручалочкою, коли язик зайде про те, що приготувати на вечерю. Простота приготування цього рецепту робить його універсальним для всіх господинь. М'ясо вибирайте відповідно до своїх уподобань. Картопля в результаті виходить м'яким, а м'ясо - соковитим. Дивовижне блюдо, яке не займе багато часу на підготовку. Смачного!
- Картопля - 1 кілограм
- Морква - 2 штуки
- Цибуля ріпчаста - 1 штука
- Часник - 3 зубчики
- М'ясо або курка - 400 зубчиків
- Лавровий лист - 3-4 штук
- Сіль, перець - За смаком
- Курячий кубик - 1 штука
- Рослинна олія - 2 Ст. Ложки
- Кріп - 1 пучок
1
Очищаємо всі овочі і промиваємо під водою. Точно так само чинимо з м'ясом. Після цього нарізаємо картоплю і м'ясо невеликими шматочками.
2
Моркву натираємо на крупній тертці, а цибулю нарізаємо дрібно.
На розпечену сковороду додаємо рослинне масло і на середньому вогні обсмажуємо м'ясо до золотистої скоринки з усіх боків. Після того, як м'ясо придбає характерний колір, його необхідно перекласти в жаровню або в каструлю, де буде гаситися картопля.
На розпечену сковороду додаємо рослинне масло і на середньому вогні обсмажуємо м'ясо до золотистої скоринки з усіх боків. Після того, як м'ясо придбає характерний колір, його необхідно перекласти в жаровню або в каструлю, де буде гаситися картопля.
3
Додаємо в сковороду моркву і обсмажуємо, після чого додаємо цибулю, картопля і півсклянки води. Доводимо до кипіння, додаючи спеції і курячий кубик.
4
Додаємо всі в каструлю до м'яса, тушкуємо протягом години на середньому вогні.
Для 5 хвилин до закінчення готовності додаємо рубану зелень і подрібнений часник.
Для 5 хвилин до закінчення готовності додаємо рубану зелень і подрібнений часник.