Рецепт Тушкована картопля фото

Тушкована картопля
(покроковий рецепт з фото)

Українська кухня
Овочі, Картопля, Морква, Часник, Цибуля
Вегетаріанське харчування
На обід, На вечерю
Гарячі страви, Рагу

Просте, але ситне і досить популярна страва. Якщо ви хочете дізнатися, як приготувати тушковану картоплю, уважно виконуйте інструкції рецепта, тоді все вийде!

Цей простий рецепт стане вашою паличкою-виручалочкою, коли язик зайде про те, що приготувати на вечерю. Простота приготування цього рецепту робить його універсальним для всіх господинь. М'ясо вибирайте відповідно до своїх уподобань. Картопля в результаті виходить м'яким, а м'ясо - соковитим. Дивовижне блюдо, яке не займе багато часу на підготовку. Смачного!

  • Картопля - 1 кілограм
  • Морква - 2 штуки
  • Цибуля ріпчаста - 1 штука
  • Часник - 3 зубчики
  • М'ясо або курка - 400 зубчиків
  • Лавровий лист - 3-4 штук
  • Сіль, перець - За смаком
  • Курячий кубик - 1 штука
  • Рослинна олія - 2 Ст. Ложки
  • Кріп - 1 пучок
1
Очищаємо всі овочі і промиваємо під водою. Точно так само чинимо з м'ясом. Після цього нарізаємо картоплю і м'ясо невеликими шматочками.
2
Моркву натираємо на крупній тертці, а цибулю нарізаємо дрібно.
На розпечену сковороду додаємо рослинне масло і на середньому вогні обсмажуємо м'ясо до золотистої скоринки з усіх боків. Після того, як м'ясо придбає характерний колір, його необхідно перекласти в жаровню або в каструлю, де буде гаситися картопля.
3
Додаємо в сковороду моркву і обсмажуємо, після чого додаємо цибулю, картопля і півсклянки води. Доводимо до кипіння, додаючи спеції і курячий кубик.
4
Додаємо всі в каструлю до м'яса, тушкуємо протягом години на середньому вогні.
Для 5 хвилин до закінчення готовності додаємо рубану зелень і подрібнений часник.

Схожі рецепти