Рецепт Картопля тушкована з овочами фото

Картопля тушкована з овочами
(покроковий рецепт з фото)

Українська кухня
Овочі, Картопля, Баклажан, Помідор, Кабачок
Вегетаріанське харчування, Пісні страви, Роздільне харчування
На обід
Гарячі страви

До вашої уваги - класичний рецепт картоплі тушкованого з овочами, страва, ідеальне як для поста, так і для смачної утилізації великої кількості сезонних овочів. Все швидко, смачно і при цьому є.

Не дивлячись на кількість інгредієнтів, рецепт приготування картоплі тушкованого з овочами вкрай простий. Тут головний секрет в тому, щоб картопля нарізати чи не найбільш маленькими шматочками, - адже так він швидше згасити, і поки будете чекати картоплю, ви не отримаєте перетравлене місиво з інших овочів. А в іншому, інгредієнти всі доступні, кулінарного таланту не потрібно. Озброюйтеся ножем і приступаємо!

1. Для початку цибулю, морквину і картоплю миємо й чистимо.

2.Тепер баклажан теж обмиваємо, і знімаємо шкірку, щоб не надавала гіркоту основної страви. Хоча якщо звикли готувати зі шкурою, - можна і так, тільки засолені вже нарізаний баклажан на деякий час.

3. Вимиємо і наріжемо також помідори і болгарський перець, а листи капусти просто вимиємо і залишимо сушитися.

4. У сотейнику розігріваємо олію, і обсмажуємо прямо в ньому цибулю, морква і болгарський перець.

5. Як тільки овочі стануть золотистими, другим шаром викладаємо картопля. Солимо і перчимо до смаку.

6. Тепер по черзі додаєте шар баклажанів, помідор і теж перчимо і солимо.

Закриваємо зверху капустяними листами, щоб овочі у нас гасилися у власному соку. На повільному вогні таке блюдо потрібно тримати до півгодини, але я спробувала вже через 20 хвилин, був цілком готовий і неймовірно смачний картопля тушкована з овочами в домашніх умовах. Те, що і замовляли! Приберіть капустяні листи при подачі, і відразу ж розкладайте по тарілках. Смачного!


  • Картопля - 5 штук
  • Помідори - 2 штуки
  • Баклажан - 1 штука
  • Морква - 1 штука
  • Перецьь болгарський - 1 штука
  • Цибуля - 1 штука
  • Капустяні листи - 3 штуки
  • Масло рослинне - 2 Ст. Ложки
  • Сіль - - За смаком
  • Перець - - За смаком
Не дивлячись на кількість інгредієнтів, рецепт приготування картоплі тушкованого з овочами вкрай простий. Тут головний секрет в тому, щоб картопля нарізати чи не найбільш маленькими шматочками, - адже так він швидше згасити, і поки будете чекати картоплю, ви не отримаєте перетравлене місиво з інших овочів. А в іншому, інгредієнти всі доступні, кулінарного таланту не потрібно. Озброюйтеся ножем і приступаємо!

1. Для початку цибулю, морквину і картоплю миємо й чистимо.

2.Тепер баклажан теж обмиваємо, і знімаємо шкірку, щоб не надавала гіркоту основної страви. Хоча якщо звикли готувати зі шкурою, - можна і так, тільки засолені вже нарізаний баклажан на деякий час.

3. Вимиємо і наріжемо також помідори і болгарський перець, а листи капусти просто вимиємо і залишимо сушитися.

4. У сотейнику розігріваємо олію, і обсмажуємо прямо в ньому цибулю, морква і болгарський перець.

5. Як тільки овочі стануть золотистими, другим шаром викладаємо картопля. Солимо і перчимо до смаку.

6. Тепер по черзі додаєте шар баклажанів, помідор і теж перчимо і солимо.

Закриваємо зверху капустяними листами, щоб овочі у нас гасилися у власному соку. На повільному вогні таке блюдо потрібно тримати до півгодини, але я спробувала вже через 20 хвилин, був цілком готовий і неймовірно смачний картопля тушкована з овочами в домашніх умовах. Те, що і замовляли! Приберіть капустяні листи при подачі, і відразу ж розкладайте по тарілках. Смачного!

Схожі рецепти