Тушкована картопля з овочами в мультиварці
(покроковий рецепт з фото)
Для мене найпростішим варіантом гарніру є тушковані овочі. Вони підходять під різні види м'яса і птиці. Та й для імпровізації є безліч можливостей. Тому пропоную вам новий рецепт.
Цей простий гарнір готується досить легко. Закиньте всі продукти в чашу, забудьте про них на 45 хвилин - і все готово. Звичайно, можна овочі зробити і в глибокій сковороді або казані, але буде трохи довше. Ознайомтеся з тим, як приготувати тушковану картоплю з овочами в мультиварці. Гарнір на всі випадки життя!
- Картопля - 2 штуки
- Білокачанна капуста - 200 грам
- Кабачок - 1 штука
- Вершкове масло - 50 грам
- Сіль - За смаком
- Спеції - За смаком
- Морква - 1 штука
- Томатний сік натуральний - 1 Склянка (або перетерті помідори без шкірки)
Картопля і кабачок почистіть, а потім наріжте овочі дрібними кубиками. Викладіть їх в чашу мультиварки.
Капусту дрібно наріжте і трохи обомніте з сіллю, а потім додайте в чашу.
Далі натріть очищену моркву на великій тертці. Додайте сіль.
Потім додайте олію і томатний сік. Можете всипати спеції.
Готуйте рагу в режимі "гасіння" або "випічка" протягом 45 хвилин. Смачного!