Картопля тушкована з цибулею
(покроковий рецепт з фото)
Якщо ви віддаєте перевагу прості і доступні страви, тоді цей рецепт приготування картоплі, тушкованого з цибулею, обов'язково буде вам до смаку. Апетитний, ніжний і ароматний - прекрасний варіант.
1. На сковороду налийте трохи оливкового або будь-якого іншого рослинного масла і додайте трішки вершкового.
2. Очистіть цибулю, наріжте його тонкими півкільцями. Обсмажте на середньому вогні до золотистого кольору.
3. Паралельно очистіть, вимийте і наріжте картоплю. Якщо ви використовуєте молоду картоплю, то достатньо її просто добре вимити.
4. Викладіть цибулю з сковороди, додайте ще трохи олії. Цей простий рецепт картоплі, тушкованого з цибулею, підійде як для сотейника, так і для горщиків, наприклад. У першому варіанті можна відразу обсмажувати в сотейнику, щоб нічого не перекладати.
5. Обсмажте на сильному вогні шматочки картоплі з усіх боків.
6. Викладіть в сотейник або в горщики цибулю і картоплю. Додайте за смаком сіль і перець.
7. Для аромату в цей рецепт приготування картоплі, тушкованого з цибулею, використовується лавровий лист і чебрець. Ви можете також взяти інші трави, а також доповнити блюдо часником, наприклад.
8. Влийте трохи води або бульйону, залиште гаситися приблизно на 30-35 хвилин.
9. Перед подачею присипте подрібненою петрушкою. Смачного!
- Картопля - 1 кілограм
- Цибулина - 2-3 штук
- Вершкове масло - 2 Ст. Ложки
- Гілочка чебрецю - 2-3 штук
- Оливкова олія - 1 Ст. Ложка
- Лавровий лист - 2 штуки
- Петрушка - За смаком
- Сіль - За смаком
- Перець - За смаком
2. Очистіть цибулю, наріжте його тонкими півкільцями. Обсмажте на середньому вогні до золотистого кольору.
3. Паралельно очистіть, вимийте і наріжте картоплю. Якщо ви використовуєте молоду картоплю, то достатньо її просто добре вимити.
4. Викладіть цибулю з сковороди, додайте ще трохи олії. Цей простий рецепт картоплі, тушкованого з цибулею, підійде як для сотейника, так і для горщиків, наприклад. У першому варіанті можна відразу обсмажувати в сотейнику, щоб нічого не перекладати.
5. Обсмажте на сильному вогні шматочки картоплі з усіх боків.
6. Викладіть в сотейник або в горщики цибулю і картоплю. Додайте за смаком сіль і перець.
7. Для аромату в цей рецепт приготування картоплі, тушкованого з цибулею, використовується лавровий лист і чебрець. Ви можете також взяти інші трави, а також доповнити блюдо часником, наприклад.
8. Влийте трохи води або бульйону, залиште гаситися приблизно на 30-35 хвилин.
9. Перед подачею присипте подрібненою петрушкою. Смачного!