Тушкована картопля з печінкою
(покроковий рецепт з фото)
Печінка - дуже корисний продукт тваринного походження. Вона насичує організм необхідною порцією заліза. Крім безлічі поживних якостей, печінку має цікаві специфічні смак і запах.
Не всі люблять печінку, але для тих, хто все ж насолоджується даними субпродуктом, пропоную дуже простий і дуже вдалий рецепт приготування печінки з картоплею. Виходить відмінне блюдо на обід або вечерю. Для того, щоб приготувати смачну картоплю, тушковану з печінкою, підійде і свиняча, і куряча і особливо яловича печінка. Запам'ятовуйте рецепт, як приготувати тушковану картоплю з печінкою.
- Картопля - 5-6 штук
- Печінка - 200 грам
- Морква - 1 штука
- Цибуля - 1 штука
- Сіль - За смаком
- Масло рослинне - За смаком
Терту моркву разом з подрібненою цибулею обсмажте на сковороді з рослинним маслом.
Промиту, нарізану шматочками печінку відправте на сковороду до цибулі і моркви. Додайте сіль і перець.
Нарізаний середніми шматочками картопля додайте до печінки. Залийте все водою так, щоб картопля була злегка покрита водою. Додайте ще трохи солі і тушкуйте під закритою кришкою на повільному вогні до готовності.
За десять хвилин до закінчення приготування додайте лавровий лист. Подавайте зі свіжою зеленню. Смачного!