Рецепт Тушкована картопля з печінкою фото

Тушкована картопля з печінкою
(покроковий рецепт з фото)

Українська кухня
М'ясо, Овочі, Субпродукти, Картопля, Печінка
Вегетаріанське харчування
На обід, На вечерю
Гарячі страви

Печінка - дуже корисний продукт тваринного походження. Вона насичує організм необхідною порцією заліза. Крім безлічі поживних якостей, печінку має цікаві специфічні смак і запах.

Не всі люблять печінку, але для тих, хто все ж насолоджується даними субпродуктом, пропоную дуже простий і дуже вдалий рецепт приготування печінки з картоплею. Виходить відмінне блюдо на обід або вечерю. Для того, щоб приготувати смачну картоплю, тушковану з печінкою, підійде і свиняча, і куряча і особливо яловича печінка. Запам'ятовуйте рецепт, як приготувати тушковану картоплю з печінкою.

  • Картопля - 5-6 штук
  • Печінка - 200 грам
  • Морква - 1 штука
  • Цибуля - 1 штука
  • Сіль - За смаком
  • Масло рослинне - За смаком
тушкована картопля з печінкою - фото крок 1
Терту моркву разом з подрібненою цибулею обсмажте на сковороді з рослинним маслом.
тушкована картопля з печінкою - фото крок 2
Промиту, нарізану шматочками печінку відправте на сковороду до цибулі і моркви. Додайте сіль і перець.
тушкована картопля з печінкою - фото крок 3
Нарізаний середніми шматочками картопля додайте до печінки. Залийте все водою так, щоб картопля була злегка покрита водою. Додайте ще трохи солі і тушкуйте під закритою кришкою на повільному вогні до готовності.
тушкована картопля з печінкою - фото крок 4
За десять хвилин до закінчення приготування додайте лавровий лист. Подавайте зі свіжою зеленню. Смачного!

Схожі рецепти