Капуста, тушкована з печінкою
(покроковий рецепт з фото)
Хочу запропонувати поповнити ваше щоденне меню дуже простим у процесі, смачним і корисним стравою. Мінімум зусиль і інгредієнтів вам потрібно, а ось результат здатний здивувати. Спробуйте!
Уявляю на ваш суд дуже зручний варіант, як приготувати капусту, тушковану з печінкою в мультиварці. Цей спосіб хороший тим, що основний процес бере на себе техніка, блюдо виходить дуже ніжним і соковитим. На програмі "гасіння" капуста вийде більш вологою, а на "випічки" - сушена. Вибирайте той варіант, який вам більше до душі.
- Печінка - 300 грам
- Капуста - 500 грам
- Цибулина - 1 штука
- Морква - 1/2 штуки
- Рослинна олія - 2 Ст. Ложки
- Томатна паста - 2 Ст. Ложки
- Сіль і спеції - За смаком (часник, перець і т.Д)
1. У чашу мультиварки налийте олію і включіть режим "жарка" . Відведіть туди подрібнену цибулю з морквою і вимиту, обсушену, нарізану невеликими шматочками печінку (в даному випадку використовується свиняча, але ви можете взяти будь-яку). Обсмажте хвилин 5, помішуючи.
2. Нашинкуйтекапусту і відправте в чашу. Додати сіль, поперчіть, додайте часник і улюблені спеції. Викладіть томатну пасту.
3. Акуратно перемішайте, влийте 1-1.5 склянки гарячої води. Користуйтеся програмою "випічка" з 30 хвилин. В процесі пару раз перемішайте і перевірте, щоб вода швидко не википала. При необхідності долийте трохи, щоб капуста не смажилася, а тушілась.
4. І ось такий результат. Смачного!