Рецепт Капуста, тушкована з печінкою фото

Капуста, тушкована з печінкою
(покроковий рецепт з фото)

Українська кухня
М'ясо, Овочі, Субпродукти, Капуста, Печінка
Вегетаріанське харчування
На обід, На вечерю
Гарячі страви

Хочу запропонувати поповнити ваше щоденне меню дуже простим у процесі, смачним і корисним стравою. Мінімум зусиль і інгредієнтів вам потрібно, а ось результат здатний здивувати. Спробуйте!

Уявляю на ваш суд дуже зручний варіант, як приготувати капусту, тушковану з печінкою в мультиварці. Цей спосіб хороший тим, що основний процес бере на себе техніка, блюдо виходить дуже ніжним і соковитим. На програмі "гасіння" капуста вийде більш вологою, а на "випічки" - сушена. Вибирайте той варіант, який вам більше до душі.

  • Печінка - 300 грам
  • Капуста - 500 грам
  • Цибулина - 1 штука
  • Морква - 1/2 штуки
  • Рослинна олія - 2 Ст. Ложки
  • Томатна паста - 2 Ст. Ложки
  • Сіль і спеції - За смаком (часник, перець і т.Д)
капуста, тушкована з печінкою - фото крок 1
1. У чашу мультиварки налийте олію і включіть режим "жарка" . Відведіть туди подрібнену цибулю з морквою і вимиту, обсушену, нарізану невеликими шматочками печінку (в даному випадку використовується свиняча, але ви можете взяти будь-яку). Обсмажте хвилин 5, помішуючи.
капуста, тушкована з печінкою - фото крок 2
2. Нашинкуйтекапусту і відправте в чашу. Додати сіль, поперчіть, додайте часник і улюблені спеції. Викладіть томатну пасту.
капуста, тушкована з печінкою - фото крок 3
3. Акуратно перемішайте, влийте 1-1.5 склянки гарячої води. Користуйтеся програмою "випічка" з 30 хвилин. В процесі пару раз перемішайте і перевірте, щоб вода швидко не википала. При необхідності долийте трохи, щоб капуста не смажилася, а тушілась.
капуста, тушкована з печінкою - фото крок 4
4. І ось такий результат. Смачного!

Схожі рецепти