Рецепт Тушкована картопля з фаршем фото

Тушкована картопля з фаршем
(покроковий рецепт з фото)

Українська кухня
М'ясо , Овочі , Картопля , Фарш
Вегетаріанське харчування
На обід , На вечерю , Обід за 30 хвилин , Обід на швидку руку
Гарячі страви
Кількість порцій: 3-4
Час приготування: 40 хв.

Тушкована картопля з фаршем - зразкове блюдо домашньої кухні. Чому? та тому, що готується дуже просто і зі звичайних інгредієнтів, а виходить - смачно і ситно. Блюдо нагодує цілу сім'ю.

Опис приготування:

Я пропоную вам рецепт приготування тушкованої картоплі з фаршем - блюда, яке відмінно вписується в концепцію простого і ситного домашнього обіду або вечері. З приготуванням, по-моєму, впораються навіть діти - настільки так все просто, зате на смакові якості простота готування ніяк не впливає. Так навіщо витрачати більше часу?

Отже, простий рецепт картоплі з фаршем:

1. Для початку підготуємо овочі. Картоплю нарізаємо кружальцями або брусочками, або скибочками - як вам завгодно, але головне, не крупніше. Цибуля і моркву подрібнюємо.

2. На розігрітій з маслом сковороді пасеруємо цибулю з морквою, і, як тільки вони дійдуть до готовності, всипаємо туди ж фарш.

3. Вогонь поки не зменшуємо, нехай смажиться хвилини три-чотири"всуху" , а потім додамо томатну пасту. Потримаємо ще під кришкою, але вогонь зменшимо.

4. Додамо спеції, сіль і перець, і почекаємо до готовності фаршу.

5. Тепер викладаємо поверх нього шар картоплі, потужність плити зменшуємо, і - під кришку на п'ять хвилин.

6. А тепер перемішаємо, і дивимося, що вийшло. Якщо маринаду замало, і картопля майже вся суха - можна додати бульйону або води, але не переборщіть!

7. Тушкуємо під кришкою на маленькому вогні до м'якості картоплі. Якщо ви різали дрібно, то багато часу це не займе

От і все! Тепер ви знаєте, як приготувати тушковану картоплю з фаршем без зайвих зусиль і клопоту! Приємного апетиту


  • Фарш - 500 грам
  • Картопля - 7 штук
  • Цибуля - 1 штука
  • Морква - 1 штука
  • Томатна паста - 2 Ст. Ложки
  • Масло рослинне - 2 Ст. Ложки
Я пропоную вам рецепт приготування тушкованої картоплі з фаршем - блюда, яке відмінно вписується в концепцію простого і ситного домашнього обіду або вечері. З приготуванням, по-моєму, впораються навіть діти - настільки так все просто, зате на смакові якості простота готування ніяк не впливає. Так навіщо витрачати більше часу?

Отже, простий рецепт картоплі з фаршем:

1. Для початку підготуємо овочі. Картоплю нарізаємо кружальцями або брусочками, або скибочками - як вам завгодно, але головне, не крупніше. Цибуля і моркву подрібнюємо.

2. На розігрітій з маслом сковороді пасеруємо цибулю з морквою, і, як тільки вони дійдуть до готовності, всипаємо туди ж фарш.

3. Вогонь поки не зменшуємо, нехай смажиться хвилини три-чотири"всуху" , а потім додамо томатну пасту. Потримаємо ще під кришкою, але вогонь зменшимо.

4. Додамо спеції, сіль і перець, і почекаємо до готовності фаршу.

5. Тепер викладаємо поверх нього шар картоплі, потужність плити зменшуємо, і - під кришку на п'ять хвилин.

6. А тепер перемішаємо, і дивимося, що вийшло. Якщо маринаду замало, і картопля майже вся суха - можна додати бульйону або води, але не переборщіть!

7. Тушкуємо під кришкою на маленькому вогні до м'якості картоплі. Якщо ви різали дрібно, то багато часу це не займе

От і все! Тепер ви знаєте, як приготувати тушковану картоплю з фаршем без зайвих зусиль і клопоту! Приємного апетиту

Схожі рецепти