Тушкована картопля з фаршем
(покроковий рецепт з фото)
Тушкована картопля з фаршем - зразкове блюдо домашньої кухні. Чому? та тому, що готується дуже просто і зі звичайних інгредієнтів, а виходить - смачно і ситно. Блюдо нагодує цілу сім'ю.
Я пропоную вам рецепт приготування тушкованої картоплі з фаршем - блюда, яке відмінно вписується в концепцію простого і ситного домашнього обіду або вечері. З приготуванням, по-моєму, впораються навіть діти - настільки так все просто, зате на смакові якості простота готування ніяк не впливає. Так навіщо витрачати більше часу?
Отже, простий рецепт картоплі з фаршем:
1. Для початку підготуємо овочі. Картоплю нарізаємо кружальцями або брусочками, або скибочками - як вам завгодно, але головне, не крупніше. Цибуля і моркву подрібнюємо.
2. На розігрітій з маслом сковороді пасеруємо цибулю з морквою, і, як тільки вони дійдуть до готовності, всипаємо туди ж фарш.
3. Вогонь поки не зменшуємо, нехай смажиться хвилини три-чотири "всуху", а потім додамо томатну пасту. Потримаємо ще під кришкою, але вогонь зменшимо.
4. Додамо спеції, сіль і перець, і почекаємо до готовності фаршу.
5. Тепер викладаємо поверх нього шар картоплі, потужність плити зменшуємо, і - під кришку на п'ять хвилин.
6. А тепер перемішаємо, і дивимося, що вийшло. Якщо маринаду замало, і картопля майже вся суха - можна додати бульйону або води, але не переборщіть!
7. Тушкуємо під кришкою на маленькому вогні до м'якості картоплі. Якщо ви різали дрібно, то багато часу це не займе
От і все! Тепер ви знаєте, як приготувати тушковану картоплю з фаршем без зайвих зусиль і клопоту! Приємного апетиту
- Фарш - 500 грам
- Картопля - 7 штук
- Цибуля - 1 штука
- Морква - 1 штука
- Томатна паста - 2 Ст. Ложки
- Масло рослинне - 2 Ст. Ложки
Отже, простий рецепт картоплі з фаршем:
1. Для початку підготуємо овочі. Картоплю нарізаємо кружальцями або брусочками, або скибочками - як вам завгодно, але головне, не крупніше. Цибуля і моркву подрібнюємо.
2. На розігрітій з маслом сковороді пасеруємо цибулю з морквою, і, як тільки вони дійдуть до готовності, всипаємо туди ж фарш.
3. Вогонь поки не зменшуємо, нехай смажиться хвилини три-чотири "всуху", а потім додамо томатну пасту. Потримаємо ще під кришкою, але вогонь зменшимо.
4. Додамо спеції, сіль і перець, і почекаємо до готовності фаршу.
5. Тепер викладаємо поверх нього шар картоплі, потужність плити зменшуємо, і - під кришку на п'ять хвилин.
6. А тепер перемішаємо, і дивимося, що вийшло. Якщо маринаду замало, і картопля майже вся суха - можна додати бульйону або води, але не переборщіть!
7. Тушкуємо під кришкою на маленькому вогні до м'якості картоплі. Якщо ви різали дрібно, то багато часу це не займе
От і все! Тепер ви знаєте, як приготувати тушковану картоплю з фаршем без зайвих зусиль і клопоту! Приємного апетиту