Тушкована капуста з сардельками в мультиварці
(покроковий рецепт з фото)
Перед вами надзвичайно простий варіант, як приготувати тушковану капусту з сардельками в мультиварці. Блюдо дуже економне, але при цьому дійсно дуже смачне.
1. Для початку очистіть і наріжте дрібними кубиками цибулину.
2. У чашу налийте трохи олії, включите режим "жарка" . Коли масло розігріється, викладіть цибулю, обсмажте його до прозорості.
3. Тим часом очистіть і натріть на дрібній тертці моркву. Додайте її в чашу, продовжуйте обсмажувати, періодично помішуючи.
4. Наріжте середніми шматочками сардельки. Додайте їх до овочів.
5. Нашинкуйтекапусту. Викладіть її в чашу, акуратно все перемішайте і смажте ще пару хвилин.
6. Очищений часник пропустіть через прес.
7. Додайте томатний соус з часником в чашу (можна використовувати в рецепті приготування тушкованої капусти з сардельками в мультиварці і пасту, тільки попередньо потрібно розвести її в воді).
8. Ще раз як слід все перемішайте, сіль за смаком, додайте дрібку перцю, лавровий лист для аромату і інші спеції, які вам до душі.
9. Увімкніть тепер режим "гасіння" з 30-35 хвилин, якщо ви любите щільну капусту, і 45-55, якщо вважаєте за краще м'яку і максимально проготовленія.
10. Після того, як тушкована капуста з сардельками в мультиварці готова, її відразу можна подавати до столу.
Смачного!
- Sardel'ki - 500 грам
- Капуста - 1 штука
- Цибулина - 1-2 штук
- Часник - 1-3 зубчиків
- Морква - 1 штука
- Рослинна олія - 2 Ст. Ложки
- Томатний соус - 100 грам
- Сіль - 1 Чайна ложка
- Перець - 1 щіпка
2. У чашу налийте трохи олії, включите режим "жарка" . Коли масло розігріється, викладіть цибулю, обсмажте його до прозорості.
3. Тим часом очистіть і натріть на дрібній тертці моркву. Додайте її в чашу, продовжуйте обсмажувати, періодично помішуючи.
4. Наріжте середніми шматочками сардельки. Додайте їх до овочів.
5. Нашинкуйтекапусту. Викладіть її в чашу, акуратно все перемішайте і смажте ще пару хвилин.
6. Очищений часник пропустіть через прес.
7. Додайте томатний соус з часником в чашу (можна використовувати в рецепті приготування тушкованої капусти з сардельками в мультиварці і пасту, тільки попередньо потрібно розвести її в воді).
8. Ще раз як слід все перемішайте, сіль за смаком, додайте дрібку перцю, лавровий лист для аромату і інші спеції, які вам до душі.
9. Увімкніть тепер режим "гасіння" з 30-35 хвилин, якщо ви любите щільну капусту, і 45-55, якщо вважаєте за краще м'яку і максимально проготовленія.
10. Після того, як тушкована капуста з сардельками в мультиварці готова, її відразу можна подавати до столу.
Смачного!