Рецепт Тушкована капуста з сардельками в мультиварці фото

Тушкована капуста з сардельками в мультиварці
(покроковий рецепт з фото)

Грецька кухня
М'ясо , Овочі , Субпродукти , Капуста
Вегетаріанське харчування
На обід , На вечерю
Гарячі страви
Кількість порцій: 6-8
Час приготування: 1 г. 0 хв.

Перед вами надзвичайно простий варіант, як приготувати тушковану капусту з сардельками в мультиварці. Блюдо дуже економне, але при цьому дійсно дуже смачне.

Опис приготування:

1. Для початку очистіть і наріжте дрібними кубиками цибулину.

2. У чашу налийте трохи олії, включите режим"Жарка" . Коли масло розігріється, викладіть цибулю, обсмажте його до прозорості.

3. Тим часом очистіть і натріть на дрібній тертці моркву. Додайте її в чашу, продовжуйте обсмажувати, періодично помішуючи.

4. Наріжте середніми шматочками сардельки. Додайте їх до овочів.

5. Нашинкуйтекапусту. Викладіть її в чашу, акуратно все перемішайте і смажте ще пару хвилин.

6. Очищений часник пропустіть через прес.

7. Додайте томатний соус з часником в чашу (можна використовувати в рецепті приготування тушкованої капусти з сардельками в мультиварці і пасту, тільки попередньо потрібно розвести її в воді).

8. Ще раз як слід все перемішайте, сіль за смаком, додайте дрібку перцю, лавровий лист для аромату і інші спеції, які вам до душі.

9. Увімкніть тепер режим"Гасіння" з 30-35 хвилин, якщо ви любите щільну капусту, і 45-55, якщо вважаєте за краще м'яку і максимально проготовленія.

10. Після того, як тушкована капуста з сардельками в мультиварці готова, її відразу можна подавати до столу.

Смачного!


  • Sardel'ki - 500 грам
  • Капуста - 1 штука
  • Цибулина - 1-2 штук
  • Часник - 1-3 зубчиків
  • Морква - 1 штука
  • Рослинна олія - 2 Ст. Ложки
  • Томатний соус - 100 грам
  • Сіль - 1 Чайна ложка
  • Перець - 1 щіпка
1. Для початку очистіть і наріжте дрібними кубиками цибулину.

2. У чашу налийте трохи олії, включите режим"Жарка" . Коли масло розігріється, викладіть цибулю, обсмажте його до прозорості.

3. Тим часом очистіть і натріть на дрібній тертці моркву. Додайте її в чашу, продовжуйте обсмажувати, періодично помішуючи.

4. Наріжте середніми шматочками сардельки. Додайте їх до овочів.

5. Нашинкуйтекапусту. Викладіть її в чашу, акуратно все перемішайте і смажте ще пару хвилин.

6. Очищений часник пропустіть через прес.

7. Додайте томатний соус з часником в чашу (можна використовувати в рецепті приготування тушкованої капусти з сардельками в мультиварці і пасту, тільки попередньо потрібно розвести її в воді).

8. Ще раз як слід все перемішайте, сіль за смаком, додайте дрібку перцю, лавровий лист для аромату і інші спеції, які вам до душі.

9. Увімкніть тепер режим"Гасіння" з 30-35 хвилин, якщо ви любите щільну капусту, і 45-55, якщо вважаєте за краще м'яку і максимально проготовленія.

10. Після того, як тушкована капуста з сардельками в мультиварці готова, її відразу можна подавати до столу.

Смачного!

Схожі рецепти