Капуста з сардельками в мультиварці
(покроковий рецепт з фото)
Капуста з сардельками в мультиварці, приготована таким способом, підкорить ваших домочадців найніжнішим смаком і соковитістю. Готується блюдо дуже швидко і легко. Порадуйте своїх близьких смачною вечерею.
Іноді приходиш з роботи і треба швидко приготувати вечерю, а м'ясо в морозилці. На виручку прийде мультиварка, Капуста і sardel'ki. Цей простий рецепт приготування капусти з сардельками в мультиварці повинен бути в скарбничці у кожного як виручалочка. Капуста виходить дуже соковитою, а сардельки з солоними огірками надають страві пікантності. Таке блюдо можна готувати хоч кожен день, продукти недорогі і доступні. Розповідаю, як приготувати капусту з сардельками в мультиварці.
- Капуста білокачанна - 500 грам
- Ріпчаста цибуля - 1-2 штук
- Sardel'ki - 3-4 штук
- Перець солодкий - 1-2 штук
- Морква - 1 штука
- Солоний огірок - 1-2 штук (можна замінити маринованим)
- Томатна паста - 1 Чайна ложка
- Імбир свіжий тертий - 0, 5 чайних ложки (за смаком)
- Цукор - 0, 5 чайних ложки (за смаком)
- Сіль - 1 щіпка (за смаком)
- Чорний мелений перець - 1 щіпка (за смаком)
- Рослинна олія - 1-2 Ст. Ложок
Нарізаємо капусту не дуже дрібно. У цю страву капусту вибирайте твердих сортів, щоб вона не розварилася під час готування.
Морква натремо на крупній тертці.
А перець болгарський я використовую заморожений, але можна використовувати свіжий. Нарізаємо його соломкою.
Цибулю нарізаємо невеликими шматочками і відправляємо в мультиварку з рослинним маслом, його потрібно підсмажити до прозорості. Мультиварку включаємо в режим "жарка", час виставляю 20-25 хвилин.
Туди ж додаємо моркву і перець і, помішуючи, обсмажуємо до напівготовності.
Сардельки очищаємо від шкірки і нарізаємо шматочками, кільцями, кубиками (як вам зручніше) і відправляємо до овочів. Додаємо мелений чорний перець і пів чайної ложки цукру.
Далі я додаю натертий на дрібній тертці свіжий імбир. Але якщо вам він не подобається (або ви готуєте і для дітей теж), то краще не додавайте.
А тепер підходить черга капусти і солі. Посолена капуста пустить сік і буде гаситися у власному соку.
А тим часом нарізаємо огірки дрібними кубиками.
Додаємо томатну пасту в мультиварку тоді, коли капуста стане трохи м'якою. Замість пасти можна додати свіжі помідори. Час в режимі "жарка" вже майже закінчилося.
Додаємо ще нарізані огірки, перемішуємо вміст чаші мультиварки. І ставимо режим "гасіння" з 30 хвилин.