Солянка з сардельками в мультиварці
(покроковий рецепт з фото)
Солянка з сардельками в мультиварці готуватися надзвичайно легко. Такий "спрощений" варіант цього відомого страви буде до речі, коли у вас зовсім мало часу на приготування.
Хочете знати, як приготувати солянку з сардельками в мультиварці, щоб вона вийшла неймовірно смачною? Тоді виконуйте вказівки з цього рецепта. У ньому докладно описано, як приготувати це ароматне і пікантне блюдо. Часто солянкою вважають суто перші страви, однак це ще і друге. Сьогодні покажу саме такий варіант.
- Капуста - 1 кілограм
- Цибуля - 1 штука
- Томатна паста - 70 грам
- Sardel'ki - 200-250 грам
- Часник - 1 зубчик
- Вода - - За смаком
- Сіль, спеції - - За смаком
1
Насамперед займемося капустою. Її ми миємо, очищаємо від верхнього листя і шаткуємо. Очищаємо, миємо й нарізаємо цибулю. Часник пропускаємо через чеснокодавку.
2
Сардельки нарізаємо спочатку кружечками, а потім кожен ще на 2 або 4 частини. Всі викладаємо в мультиварку.
3
Томатну пасту розводимо у воді в пропорціях: 70 грам на 1/3 ст. Води. Додаємо до капусти, все перемішуємо.
4
Включіть в мультиварці програму гасіння на одну годину.
5
Через півгодини перемішуємо, солимо і перчимо. Потім знову закриваємо кришкою і тушкуємо до кінця програми.