Макарони з сардельками в томатному соусі
(покроковий рецепт з фото)
Це буденне блюдо пробував кожен. Хтось любить сардельки, хтось макарони. А що вийде, якщо їх поєднати? Сьогодні я розповім, як приготувати макарони з сардельками в томатному соусі.
Приготувати макарони з сардельками зможе абсолютно будь-яка людина, навіть якщо робить це вперше. Головне не класти багато макаронів в каструлю, щоб вони не злиплися. І ще: їх треба помішувати кілька разів під час варіння. Вибирайте металевий посуд без емалі. Так макарони НЕ пристануть до дна і стінок каструлі.
- Sardel'ki - 4 штуки
- Макарони - 250 грам
- Помідори - 2 штуки
- Цибуля ріпчаста - 1 штука
- Томатна паста / кетчуп / лечо - 3 Ст. Ложки
- Спеції - За смаком
- Зелень - За смаком
Нам потрібні макарони твердих сортів. Так, принаймні, крім калорій, в страві буде присутній і користь. Для початку відварюємо макарони.
Далі нарізаємо цибулю і помідори. Якщо у вас є блендер, рекомендую вам зробити соус прямо зі свіжих овочів, додавши туди кетчуп, лечо або томатну пасту. Але я буду використовувати сковороду, щоб все обсмажити.
Тепер беремо сардельки і знімаємо з них плівку, якщо вона не натуральна. Ріжемо шматочками. Коли овочі обсмажити, кладемо в них нарізані сардельки, томатну пасту і зелень. Все тушкуємо на повільному вогні хвилин 10.
Витягуємо макарони. Зціджуємо з них воду. Можна їх викласти відразу на тарілку, а поруч покласти сосиски з соусом. Але я вирішила змішати їх з сардельками в сковорідці, щоб вони просочилися соусом. Викладаємо на тарілку. Їсти подано!