Макарони з сосисками і грибами в томатному соусі
(покроковий рецепт з фото)
Ця страва може бути у вас на столі всього за 30-40 хвилин. Розповім про рецепт, як приготувати макарони з сосисками і грибами в томатному соусі. Дуже смачний, ситний і поживний вечерю чи обід.
Тут підійдуть будь-які свіжі гриби, у мене були печериці. Використовуйте сосиски або ковбаски в кишці. Особливо цей рецепт сподобається тим, хто не любить залишати за собою величезну кількість брудного посуду, адже все готую в одній каструлі. Не варто залишати блюдо на потім, адже макарони вберуть в себе весь соус і страва стане сухим.
- Оливкова олія - 2 Ст. Ложки
- Сосиски - 2-3 штук
- Часник - 2 зубчики
- Цибуля - 1 штука
- Печериці - 240 грам
- Томатний соус - 750-800 мілілітрів
- Сушений базилік - 1 Чайна ложка
- Сушений орегано - 1 Чайна ложка
- Овочевий бульйон - 4 склянки
- Макарони - 450 грам
- Пармезан - 40 грам
- Зелень - За смаком
1. Розігрійте каструлю з оливковою олією і викладіть сосиски, обсмажте їх до рум'яної скоринки з усіх боків.
2. Викладіть сосиски на обробну дошку і наріжте їх кільцями.
3. Поверніть сосиски в каструлю і обсмажте їх до красивої рум'яної скоринки.
4. Тим часом очистіть цибулю, часник і гриби. Наріжте цибулю півкільцями, тонкими скибочками гриби і измельчитечасник.
5. Викладіть до добре обсмаженою сосисок томатний соус, цибуля, гриби, часник, сушені трави, перемішайте гарненько.
6. Викладіть макарони і додайте бульйон.
7. Накрийте каструлю кришкою і після закипання готуйте на слабкому вогні 15-20 хвилин.
8. Через 15 хвилин зніміть кришку, велика частина рідини до того моменту повинна вже випаруватися.
9. Додайте тертий сир і подрібнену зелень. Смачного!