Тушкована качка 
(покроковий рецепт з фото)
                        
    
                                                                                                                                                             
Ділюся чудовим рецептом приготування тушкованою качки. За рахунок винного маринаду вона виходить особливо м'якою і ніжною. Спробуйте, рекомендую!
Розповім, як приготувати тушковану качку в домашніх умовах. Взагалі, можна гасити в духовці, це відніме менше часу. Але, в духовці часто м'ясо підгорає і пересихає. Тому, якщо любите ніжне м'ясо, готуйте на плиті. Бажаю удачі! 
- Качка - 1 кілограм
 - Цибуля - 2 штуки
 - Морква - 2 штуки
 - Вино червоне напівсолодке - 700 мілілітрів (якщо любите кисліші - беріть сухе)
 - Томатний соус - 2 Ст. Ложки
 - Спеції - За смаком
 

1. Цибулю і моркву подрібнюємо. Качку ріжемо порційними шматками або залишаємо великі шматки (у мене ніжки). Заливаємо вином, додамо рясно спеції і перемішати. Даємо промаринуватися ніч.

2. Дістаємо з маринаду качку, обтирає паперовими рушниками і обсмажити на олії до рум'яності.

3. Додамо маринад і томатну пасту. Якщо треба, ще трохи додайте води і спецій. Тушкуємо до готовності качки.

4. У мене ніжки були готові через півтори години. Якщо у вас шматочки поменше, вистачить і години. От і все!