Тушкована індичка з картоплею
(покроковий рецепт з фото)
Як відомо, м'ясо індички вважається дуже корисним і низькокалорійним, я вже не кажу про його незрівнянних смакових якостях. Спробуйте протушкувати індичку разом з картоплею і овочами в мультиварці.
Розповім, як приготувати тушковану індичку з картоплею в домашніх умовах. Попередньо обсмажуємо філейну частину на оливковій олії. Перекладаємо м'ясо в чашу мультиварки, додаємо овочі і готуємо в режимі "гасіння" 2 годину. Хай щастить!
- Філе індички - 400 грам
- Цибуля ріпчаста - 1 штука
- Морква - 1 штука
- Картопля - 4 штуки
- Горошок зелений - 1 Склянка (заморожений)
- Паста томатна - 1 Ст. Ложка
- Масло оливкове - 1 Чайна ложка
- Сіль і цукор - За смаком
- Паприка - За смаком
Філе індички промиваємо, нарізаємо невеликими шматочками і обсмажуємо на оливковій олії 5-7 хвилин.
Солимо, кладемо спеції за смаком.
Обсмажуємо індичку до золотистої скоринки.
Тепер перекладаємо індичку в чашу мультиварки.
Додаємо подрібнену цибулю і томатну пасту. Кладемо сіль і цукор за смаком.
Картопля очищаємо і нарізаємо тонкими кільцями. Викладаємо його наступним шаром.
Тепер очищаємо морква, її ми теж нарізаємо досить тонко. Викладаємо в чашу мультиварки.
Засипаємо зелений горошок. Ще раз солимо.
Готуємо наше блюдо в режимі "гасіння" 2 годину.
Смачного!