Рецепт Індичка тушкована з картоплею фото

Індичка тушкована з картоплею
(покроковий рецепт з фото)

Європейська кухня
Овочі , Індичка , Птах , Картопля
Низькокалорійні
На обід , На вечерю
Гарячі страви
Кількість порцій: 4
Час приготування: 1 г. 0 хв.

Кращий спосіб приготування індички - це гасіння її в горщиках з картоплею та морквою. Як відомо, страви в горщиках мають особливий смак і володіють непередаваним ароматом. Спробуйте!

Опис приготування:

Перед вами простий рецепт приготування індички тушкованою з картоплею. Звичайно ж, таке блюдо можна готувати класичним способом - в каструльці, але в горщиках виходить все-таки смачніше. При подачі на стіл можна присипати індичку з овочами свіжої подрібненою зеленню. Хай щастить!

  • Філе індички - 300 грам
  • Картопля - 6 штук
  • Цибуля ріпчаста - 1 штука
  • Морква - 1 штука
  • Майонез - За смаком
  • Вершкове масло - За смаком
  • Сир твердий - 150 грам
  • Сіль і перець - За смаком
індичка тушкована з картоплею - фото крок 1
Філе індички промийте та висушіть паперовими рушниками. Наріжте його невеликими шматочками.
індичка тушкована з картоплею - фото крок 2
Ріпчасту цибулю очищуємо і нарізаємо півкільцями.
індичка тушкована з картоплею - фото крок 3
Картопля очищаємо і ріжемо кубиками.
індичка тушкована з картоплею - фото крок 4
Трьом на дрібній тертці моркву.
індичка тушкована з картоплею - фото крок 5
На дно горщиків викладаємо цибулю. Потім складаємо індичку, картопля і цибуля.
індичка тушкована з картоплею - фото крок 6
Зверху викладаємо по шматочку масла і трохи майонезу.
індичка тушкована з картоплею - фото крок 7
Заливаємо все теплою кип'яченою водою до рівня овочів. Накриваємо горщики кришками, відправляємо їх в прогріту до 180 градусів духовку на 1 час.
індичка тушкована з картоплею - фото крок 8
Смачного!

Схожі рецепти