Індичка тушкована з картоплею
(покроковий рецепт з фото)
Кращий спосіб приготування індички - це гасіння її в горщиках з картоплею та морквою. Як відомо, страви в горщиках мають особливий смак і володіють непередаваним ароматом. Спробуйте!
Перед вами простий рецепт приготування індички тушкованою з картоплею. Звичайно ж, таке блюдо можна готувати класичним способом - в каструльці, але в горщиках виходить все-таки смачніше. При подачі на стіл можна присипати індичку з овочами свіжої подрібненою зеленню. Хай щастить!
- Філе індички - 300 грам
- Картопля - 6 штук
- Цибуля ріпчаста - 1 штука
- Морква - 1 штука
- Майонез - За смаком
- Вершкове масло - За смаком
- Сир твердий - 150 грам
- Сіль і перець - За смаком
Філе індички промийте та висушіть паперовими рушниками. Наріжте його невеликими шматочками.
Ріпчасту цибулю очищуємо і нарізаємо півкільцями.
Картопля очищаємо і ріжемо кубиками.
Трьом на дрібній тертці моркву.
На дно горщиків викладаємо цибулю. Потім складаємо індичку, картопля і цибуля.
Зверху викладаємо по шматочку масла і трохи майонезу.
Заливаємо все теплою кип'яченою водою до рівня овочів. Накриваємо горщики кришками, відправляємо їх в прогріту до 180 градусів духовку на 1 час.
Смачного!