Трюфельний торт
(покроковий рецепт з фото)
Всі люблять поласувати солоденьким і зазвичай з нетерпінням чекають десерту. Сьогодні я хочу поділитися секретом, як приготувати трюфельний торт, який напевно сподобається вам і вашим близьким.
Дуже смачний і оригінальний трюфельний торт може приготувати навіть починаюча господиня. У міру солодкий, соковитий, з тонким ароматом горіхів, такий тортик стане улюбленцем на святковому столі. Трюфельний торт має лише один недолік: він дуже швидко з'їдається.
- Вершкове масло - 100 грам
- Цукор - 100 грам
- Темний шоколад - 100 грам
- Яйця - 3 штуки
- Борошно пшеничне - 25 грам
- Funduk - 40 грам
1
Підготуйте інгредієнти: поламайте шоколад на невеликі шматочки, відокремте жовтки від білків, а горіхи подрібніть до стану борошна.
2
На водяній бані розтопіть масло, додайте шоколад і цукор. Підігріває, поки шоколад повністю не розтопиться.
3
Додайте в миску жовтки, Збийте в міксері допомоги. Всипте туди ж борошно і товчені горіхи. Перемішайте.
4
Білки збийте в круту піну і додайте в тісто по столовій ложе, акуратно помішуючи.
5
Духовку розігрійте до 180 градусів. На змащену маслом форму вистелити лист пергаменту, акуратно вилийте в форму тісто.
6
Випікайте протягом 35 хвилин. Після закінчення залиште торт у формі ще на 15 хвилин.
7
Зверху торт можна прикрасити цукровою пудрою, кондитерської посипкою або товченими горіхами.
Смачного!
Смачного!