Рецепт Торт «трюфельний сметанник» фото

Торт «трюфельний сметанник»
(покроковий рецепт з фото)

Українська кухня
Тісто , Молочні продукти , Какао
Страви без випічки
На святковий стіл , День народження
Випічка , Торти , Сметанник
Кількість порцій: 1
Час приготування: 4 г. 0 хв.

Любителі шоколадної випічки по достоїнству оцінять цей торт. Готується він легко, сметанний бісквіт виходить завжди. Щоб ще більше підкреслити трюфельний смак, прикрасьте торт трюфельним цукерками.

Опис приготування:

Любіть все шоколадне? Значить і цей торт вам припаде до смаку. Приготувати такий десерт не так вже й складно, продукти для випічки цілком доступні. А як приготувати торт"Трюфельний сметанник" , ви дізнаєтеся, прочитавши цей рецепт. Я сподіваюся, що все у вас вийде смачно і ваші гості будуть задоволені.

  • Крем - 200 грам
  • Цукор - 1 Склянка
  • Яйця - 1 штука
  • Розпушувач - 1 Чайна ложка (з гіркою)
  • Борошно - 150 грам
  • Какао - 160 грам(80 - в тісто, 80 - для крему)
  • Вершкове масло - 200 грам
  • Згущене молоко - 200 грам
  • Шоколад - 70 грам
торт
Спершу в глибокій ємності збиваємо яйце з цукром.
торт
Потім додаємо сметану.
торт
Тепер потроху додаємо борошно, змішану з розпушувачем. Розмішуємо, стежимо, щоб не утворювалися грудочки.
торт
Поставка какао, знову ретельно перемішати.
торт
Форму для випічки застилає пергаментом або змащуємо маслом і присипаємо борошном. Викладаємо тісто у форму, разравниваем його.
торт
Випікаємо в розігрітій до 170 градусів духовці хвилин 35-40. Готовність перевіряємо дерев'яною зубочисткою. Вона повинна бути сухою. Остиглий корж розрізаємо на 2 частини. Якщо вам подобаються вологі торти, просочіть коржі сиропом або солодким кави.
торт
Для крему збиваємо м'яке вершкове масло зі згущеним молоком і какао.
торт
Перемащуємо кремом коржі торта, повапниш торт також з боків і зверху.
торт
Шоколад попередньо заморозимо, а потім натраем на тертці. Посипаємо їм торт з усіх боків, прикрашаємо кофет. Даємо тортика настоятися пару годин.

Схожі рецепти