Трояндочки з тіста з м'ясом
(покроковий рецепт з фото)
Трояндочки з тіста з м'ясом мене вчила готувати моя хороша подруга і дуже раділа, коли ми хвалили і не могли нахвалиться. Ну що може бути смачніше м'яса з тестом! Я право, не знаю. Може пельмені?
Трояндочки з тіста з м'ясом можна робити і з листкового тіста, це тоді займає зовсім мало часу. Якщо ви будете самі замішувати дріжджове тісто, то йому обов'язково потрібно дати постояти, щоб воно дозріло. Цей процес займе не менше години, та й самі трояндочки повинні будуть підійти на деку не менш 25-30 хвилин. Трояндочки перед випічкою змастіть збитим яйцем. Фарш, само собою можете робити на свій смак. Успіхів і приємного апетиту!
- Борошно - 500 грам
- Яйця - 2 штуки
- Крем - 6 Ст. Ложок
- Сіль - 1 Чайна ложка
- Сухі дріжджі - 0, 5 чайних ложки
- Вода - За смаком
- Фарш - 350 грам
- Сир - 80 грам
- Зелень - За смаком
Борошно всипати в миску, додати розведені дріжджі, сметану, сіль, яйця і воду.
Води додавайте стільки, щоб замісити м'яке тісто.
Тісто розкачати в коло і зробіть 8 надрізів.
Оберніть фарш одним пелюсткою тесту.
Загорнути другий листочок тесту в ту ж сторону.
Так само загорніть все листочки по черзі.
Трояндочки підв'яжіть ниткою.
Випікати при 180 градусах 30-40 хвилин. Смачного!