Рецепт Торт «ЗиЯзик забава» фото

Торт «ЗиЯзик забава»
(покроковий рецепт з фото)

Українська кухня
Тісто , Молочні продукти , Вершкове масло
Страви без випічки
На святковий стіл
Випічка , Торти
Кількість порцій: 10
Час приготування: 2 г. 0 хв.

Що за Новий рік без такого смачного десерту? !

Опис приготування:

Пачку розм'якшеного маргарину збити з 1 склянкою цукру, продовжуючи збивати додати 3 яйця, соду погашену оцтом і натерту з одного Лимона цедру.

Замісити тісто, додавши 2, 5 склянки борошна.

Спекти 2 коржа в попередньо розігрітій духовці при темпераруре 180-200 градусів.

Для крему: 300 грам м'якого вершкового масла збити з однією банкою згущеного молока до однорідної пишної, білої маси. В кінці додати ванілін.

Остиглі коржі обрізати по формі Тортниці. Нижній корж укласти на Тортниці, просочити його будь-яким сиропом від варення. Просочений корж змастити тонким шаром крему.

Укласти наступний корж зверху і теж просочити і змастити кремом.

Обрізки від коржів подрібнити в середню крихту і перемішати з невеликою кількістю крему. З отриманої маси сформувати кульки різного розміру. Обмазати їх кремом і встановити на коржі у вигляді сніговика - інший інший.

Посипати зверху все цукровою пудрою. Прикрасити зверху декоративними посипаннями. Ніс сніговика зробити з родзинок, очі з шоколаду або посипання. Руки з солодких паличок.

Збоку торт прикрасити Безе і половинками Винограду.

Смачного! !!

  • Маргарин - 250 грам
  • Яйце - 3 штуки
  • Цукор - 1 Склянка
  • Лимон - 1 штука
  • Борошно - 2, 5 склянки
  • Вершкове масло - 300 грам
  • Молоко згущене - 300 грам(1 банку)
  • Ванілін - 1 За смаком
  • Сода - 0, 5 чайних ложки
  • Цукрова пудра - 50 грам
  • Безе - 70 грам
  • Посипання кондитерська декоративна - 1 За смаком
  • Виноград - 1 За смаком
  • Солодкі палички - 2 штуки
Пачку розм'якшеного маргарину збити з 1 склянкою цукру, продовжуючи збивати додати 3 яйця, соду погашену оцтом і натерту з одного Лимона цедру.

Замісити тісто, додавши 2, 5 склянки борошна.

Спекти 2 коржа в попередньо розігрітій духовці при темпераруре 180-200 градусів.

Для крему: 300 грам м'якого вершкового масла збити з однією банкою згущеного молока до однорідної пишної, білої маси. В кінці додати ванілін.

Остиглі коржі обрізати по формі Тортниці. Нижній корж укласти на Тортниці, просочити його будь-яким сиропом від варення. Просочений корж змастити тонким шаром крему.

Укласти наступний корж зверху і теж просочити і змастити кремом.

Обрізки від коржів подрібнити в середню крихту і перемішати з невеликою кількістю крему. З отриманої маси сформувати кульки різного розміру. Обмазати їх кремом і встановити на коржі у вигляді сніговика - інший інший.

Посипати зверху все цукровою пудрою. Прикрасити зверху декоративними посипаннями. Ніс сніговика зробити з родзинок, очі з шоколаду або посипання. Руки з солодких паличок.

Збоку торт прикрасити Безе і половинками Винограду.

Смачного! !!

Схожі рецепти