Торт «ЗиЯзик забава»
(покроковий рецепт з фото)
Що за Новий рік без такого смачного десерту? !
Пачку розм'якшеного маргарину збити з 1 склянкою цукру, продовжуючи збивати додати 3 яйця, соду погашену оцтом і натерту з одного Лимона цедру.
Замісити тісто, додавши 2, 5 склянки борошна.
Спекти 2 коржа в попередньо розігрітій духовці при темпераруре 180-200 градусів.
Для крему: 300 грам м'якого вершкового масла збити з однією банкою згущеного молока до однорідної пишної, білої маси. В кінці додати ванілін.
Остиглі коржі обрізати по формі Тортниці. Нижній корж укласти на Тортниці, просочити його будь-яким сиропом від варення. Просочений корж змастити тонким шаром крему.
Укласти наступний корж зверху і теж просочити і змастити кремом.
Обрізки від коржів подрібнити в середню крихту і перемішати з невеликою кількістю крему. З отриманої маси сформувати кульки різного розміру. Обмазати їх кремом і встановити на коржі у вигляді сніговика - інший інший.
Посипати зверху все цукровою пудрою. Прикрасити зверху декоративними посипаннями. Ніс сніговика зробити з родзинок, очі з шоколаду або посипання. Руки з солодких паличок.
Збоку торт прикрасити Безе і половинками Винограду.
Смачного! !!
- Маргарин - 250 грам
- Яйце - 3 штуки
- Цукор - 1 Склянка
- Лимон - 1 штука
- Борошно - 2, 5 склянки
- Вершкове масло - 300 грам
- Молоко згущене - 300 грам(1 банку)
- Ванілін - 1 За смаком
- Сода - 0, 5 чайних ложки
- Цукрова пудра - 50 грам
- Безе - 70 грам
- Посипання кондитерська декоративна - 1 За смаком
- Виноград - 1 За смаком
- Солодкі палички - 2 штуки
Замісити тісто, додавши 2, 5 склянки борошна.
Спекти 2 коржа в попередньо розігрітій духовці при темпераруре 180-200 градусів.
Для крему: 300 грам м'якого вершкового масла збити з однією банкою згущеного молока до однорідної пишної, білої маси. В кінці додати ванілін.
Остиглі коржі обрізати по формі Тортниці. Нижній корж укласти на Тортниці, просочити його будь-яким сиропом від варення. Просочений корж змастити тонким шаром крему.
Укласти наступний корж зверху і теж просочити і змастити кремом.
Обрізки від коржів подрібнити в середню крихту і перемішати з невеликою кількістю крему. З отриманої маси сформувати кульки різного розміру. Обмазати їх кремом і встановити на коржі у вигляді сніговика - інший інший.
Посипати зверху все цукровою пудрою. Прикрасити зверху декоративними посипаннями. Ніс сніговика зробити з родзинок, очі з шоколаду або посипання. Руки з солодких паличок.
Збоку торт прикрасити Безе і половинками Винограду.
Смачного! !!