Торт «ЗиЯзик казка»
(покроковий рецепт з фото)
Тортик на День Народження
Тісто: кави розчинити в теплій воді, поламати 140 г темного шоколаду, масло нарізати кубиками. Все змішати і розтопити. З'єднати борошно з розпушувачем, 100 г Цукор в Какао. Яйця, 80 г пісочний, сметану збити. Шоколадну масу, борошно, збиті з цукром яйця з'єднати і акуратно перемішати. Довгасту форму змастити вершковим маслом, викласти тісто. Випікати в розігрітій до 160 - 170 ° С духовці 1, 5 годину. Остиглий корж розрізати на 3 частини.
Крем: в маленькій каструльці розтопити 200 мл вершків шматочки білого шоколаду, додати 1 ст. Ложку окропу. Коли охолоне, поставити в холодильник. Охолоджену суміш збити до стану крему. Укласти коржі один на інший, змащуючи кремом. Торт поставити в холодильник на 1 час.
Глазур: залишилися інгредієнти (цукор, вершки, темний шоколад) розтопити, додати 1? ст. Ложки окропу, остудити. Полити торт глазур'ю.
- Цукор - 200 грам
- Вершкове масло - 140 грам
- 75%-ий шоколад - 190 грам
- Розпушувач - 1 Чайна ложка
- Розпушувач - 1 Чайна ложка
- Яйце - 3 штуки
- Розчинна кава - 2 чайних ложки
- Борошно - 100 грам
- Какао - 1 Ст. Ложка
- Крем - 3 Ст. Ложки
- 35%-перші вершки - 300 мілілітрів
- Білий шоколад - 100 грам
- Окріп - 2 Ст. Ложки
Крем: в маленькій каструльці розтопити 200 мл вершків шматочки білого шоколаду, додати 1 ст. Ложку окропу. Коли охолоне, поставити в холодильник. Охолоджену суміш збити до стану крему. Укласти коржі один на інший, змащуючи кремом. Торт поставити в холодильник на 1 час.
Глазур: залишилися інгредієнти (цукор, вершки, темний шоколад) розтопити, додати 1? ст. Ложки окропу, остудити. Полити торт глазур'ю.