Рецепт Котлети «ЗиЯзик казка» фото

Котлети «ЗиЯзик казка»
(покроковий рецепт з фото)

Українська кухня
М'ясо , Молочні продукти , Сир , Фарш , Яйця
Пісні страви , Роздільне харчування
На обід , На вечерю , На святковий стіл , День народження , Новий рік
Гарячі страви , Котлети
Кількість порцій: 4
Час приготування: 40 хв.

Трохи нижче я описала, як приготувати котлети"Зиязик казка" . Це цікаве гаряче блюдо, яке здивувало мою сім'ю. Смак виходить оригінальним і насиченим. Дуже ніжні котлетки, спробуйте!

Опис приготування:

Дані котлетки робляться у фритюрі, так як вони будуть обволікає в клярі. Тому виходить досить калорійним. Для такого гарячого підійде легкої гарнір, наприклад, пюре. А вся"фішка" полягає в м'якій начинці, яка при укусі випливає з фаршу. Обов'язково спробуйте.

  • Фарш свинячий - 500 грам
  • Кнопка - 300 грам
  • Пармезан - 100 грам
  • Вершкове масло - 50 грам
  • Майонез - 100 грам
  • Рослинна олія - 300 мілілітрів
  • Ріпчаста цибуля - 2 штуки
  • Яйце - 5 штук
  • Крем - 3 Ст. Ложки
  • Борошно - 2 Ст. Ложки
  • Часник - 4 зубчики
  • Кріп - 1 пучок
  • Сіль - За смаком
  • Чорний мелений перець - За смаком
котлети
Батон нарвіть шматочками, і замочіть його в молоці. Відваріть 2 яйця круто. Остудіть їх і дрібно наріжте.
котлети
Фарш змішайте з мелконашінкованним цибулею і кропом. Додайте до нього сире яйце, сіль, сметану, батон і перець. Зробіть невеликі коржі.
котлети
Для начинки змішайте відварені яйця з подрібненим часником, сиром, маслом і невеликою кількістю кропу. Сформуйте невеликі кульки. Залиште їх на 30 хвилин в холодильнику.
котлети
Тепер приготуйте кляр. Решта яйця перемішайте з майонезом і борошном.
котлети
У кожну корж з фаршу покладіть начинку. Зробіть котлетку. Потім умочіть її в клярі.
котлети
Зробіть фритюр з маслом. Смажте кожну котлету близько 5 хвилин. Смачного!

Схожі рецепти