Торт з шпинатних млинчиків
(покроковий рецепт з фото)
Яскравий і оригінальний святковий торт без випічки, який точно стане прикрасою вашого столу. Прочитайте, як приготувати торт з шпинатних млинчиків з найніжнішим сирним кремом.
Нехай слово «торт» не вводить вас в оману, блюдо може бути не тільки солодким, але і «солоним», з додаванням інших улюблених компонентів (наприклад, курочки, лука з морквою і т.Д.). Інші варіанти - солона рибка, ікра, гриби. А тортик за моїм рецептом догодить ласунам, НЕ завдавши великої шкоди фігурі. Смачного!
- Шпинат - 200 грам
- Яйця курячі - 2 штуки
- Цукор - 2 Ст. Ложки
- Сода харчова - 1 щіпка
- Молоко - 3 склянки
- Вода - 1/2 склянки
- Борошно - 2 склянки
- Сир - 700 грам
- Крем - 2 Ст. Ложки
- Мед - 3 Ст. Ложки
- Масло рослинне - 2 Ст. Ложки

Шпинат промийте, подрібніть блендером з невеликою кількістю води.

Перетріть яйця з цукром з додаванням соди. Додайте молоко, борошно і перемішайте міксером. Після додайте перетертий шпинат і соняшникову олію. Розведіть тісто водою до рідкої консистенції.

Обсмажуйте млинці з двох сторін на сковороді з маслом.

Для начинки змішайте сир, мед і сметану до однорідної маси.

Промазуйте кожен млинець кремом по черзі.

Прикрасьте тортик на ваш смак. Ідеально будуть виглядати і яскраво поєднуватися ягоди і фрукти.