Торт з кабачковий млинчиків
(покроковий рецепт з фото)
Літній тортик з кабачковий млинчиків буде прекрасним доповненням до вечері. Для прошарку я використовувала крем з яєць, часнику і майонезу. Дивіться рецепт, як приготувати торт з кабачковий млинчиків.
Кабачковий тортик подавайте до столу охолодженим, тоді ви відчуєте смак і аромат кабачків і часнику, ніжний яєчний крем. Можна до яєчної начинці додати подрібнені смажені гриби або тертий твердий сир. Експериментуйте, додавайте улюблені спеції і трави, отримуйте задоволення від їжі!
- Кабачок - 2 штуки
- Яйце - 1 штука
- Зелень - За смаком (по бажанню)
- Розпушувач - 1 Чайна ложка (без гірки)
- Рослинна олія - 2-3 Ст. Ложок
- Борошно - 1-1, 5 склянки
- Сіль, чорний перець - За смаком
- Крем - За смаком (варені яйця 4 шт, часник 1-2 зубчики, майонез за смаком, сіль.)

Підготуйте продукти, вимийте овочі. Також знадобиться терка і маленька сковорідка для смаження млинців.

Натріть кабачки на дрібній тертці, відіжміть сік. Приправити сіллю і poperčite.

Додайте сире яйце, борошно і розпушувач, перемішайте добре тісто.

Воно повинно вийти в міру густим, не розтікатися! кількість борошна: приблизно стакан-півтора в залежності від соковитості кабачків і величини яйця.

Розігрійте сковороду, змастіть маслом. Столовою ложкою набирайте кабачкової тісто і розподіляйте рівномірно по сковороді. Смажте до рум'яної скоринки. Обережно лопаткою переверніть і обсмажте з іншого боку млинець. Якщо вам складно перевернути його лопаткою, тоді розігрійте другу сковороду, перекиньте млинець сирої стороною на неї і доведіть його до готовності. Таким способом я часто смажу млинці, це економить час.

Приготуйте все млинці, нехай трохи охолонуть. Приготуйте начинку-крем, для цього відваріть яйця, очистіть і натріть їх на дрібній тертці, додайте подрібнений часник, сіль, перець, майонез. Перемішайте.

На тарілочку, на якій плануєте подавати тортик, покладіть перший кабачковий млинець, змастіть його яєчним кремом, зверху покладіть другий млинець, знову крем і так далі, поки не закінчаться млинці і крем.

Накрийте останнім млинцем тортик, його змащувати кремом не потрібно. Полийте майонезом і прикрасьте зеленню, помідорами, на ваш смак! Охолодіть в холодильнику тортик перед подачею до столу. Приємного!