Пиріг з капустяних млинчиків
(покроковий рецепт з фото)
Рекомендую приготувати супер смачний і простий пиріг. Пиріг з капустяних млинчиків виходить дуже ситним, тому дуже подобається чоловікам. Приготуйте такий пиріг для себе і своїх близьких!
Зараз на прилавках лежить безліч вилок круглої красивою капусти. Ось ми домохозяюшкі починаємо перебирати в голові купу рецептів. Що б таке смачненьке приготувати? Пропоную посмажити млинчики з капусти і змастити соковитим фаршем, зібрати все це в тортик. Виходить дуже смачно і красиво, особливо в розрізі. Прикрашаємо тортик зеленню, овочами, всім чим душа забажає, на цей рахунок можна пофантазувати. Закусочний тортик можна готувати на будь-яке свято, діти його теж добре їдять. Також він чудово прикрасить ваш стіл. Смачного!
- Капуста - 700 грам
- Борошно - 4-5 Ст. Ложок
- Яйце - 3 штуки
- Вершки - 200 мілілітрів
- Фарш - 500 грам
- Часник - 2 зубчики
- Цибуля - 250 грам
- Морква - 150 грам
- Майонез - 2 Ст. Ложки
- Сир твердий - 50 грам
- Масло рослинне - 2 Ст. Ложки
- Сіль - За смаком
- Перець - 0, 5 чайних ложки

На сковороді підсмажте до м'якості цибулю і часник. Після чого відправте на сковороду моркву і підсмажте.

Додайте до овочів фарш, готуйте його до зміни в кольорі.

Додати сіль, поперчіть, додайте 100 мл вершків, зменшіть вогонь, накрийте сковороду кришкою і тушкуйте 5-10 хвилин.

У ємності збийте яйця виделкою, додайте залишилися 100 мл вершків, приправити сіллю, поперчіть. Надішліть до суміші дрібно нашатковану капусту, борошно і дайте настоятися 20 хвилин.

Коли капустяне тісто настоялося, смажте з нього млинці до рум'яної скоринки з обох сторін.

Зберіть торт, чергуючи капустяні млинці з фаршем.

Змастіть верх пирога майонезом і присипте сиром. Надішліть пиріг в розігріту духовку на 3-5 хвилин до розплавлення сиру.

Подавайте пиріг теплим зі свіжими овочами та зеленню.