Торт з печива
(покроковий рецепт з фото)
Гості вже стукають у ваші двері, а ви не встигли приготувати нічого смачненького до чаю? Ну що ж, ми допоможемо вам в цій ситуації і приготуємо чудовий фруктовий торт з печива за лічені хвилини.
Я не дуже люблю займатися випічкою, тому що на це йде величезна кількість часу і сил, тому я звикла до тортиків без випічки, зокрема до тих, які робляться з печива. Але, як виявилося, тут є цілий ряд проблем, принаймні у мене) По перше, такі торти за часту виходять сухуватими, а по-друге смак у них буває іноді нудно-солодкий, а я цього дуже не люблю. Але я знайшла свій ідеальний рецепт приготування торта з печива, де мене все повністю влаштовує. Для того щоб він не був занадто сухим, печиво вимочується в яблучному соку, а свіжі фрукти не дають йому бути надто злагодити, ось такі прості дрібниці, які роблять цей тортик особливо смачним. Плюс зверху ми поллємо його шоколадом, а поєднання банана і шоколаду, на мій погляд, одне з найкращих, і мої гості завжди залишаються в повному захваті. Давайте сьогодні приготуємо його разом, а мій рецепт торта з печива з фото допоможе нам в цьому.
- Печиво цукрове - 500 грам
- Вершки 33% - 500 мілілітрів
- Яблучний сік - 150 мілілітрів
- Груша - 2 штуки
- Банан - 1 штука
- Шоколад темний - 50 грам
- Цукор ванільний - 20 грам