Торт з горіхами, маком і родзинками
(покроковий рецепт з фото)
Торт з горіхами, маком і родзинками - ніжний бісквіт з відмінним кремом. Кожен корж відрізняється за смаком і структурі за рахунок додавання наповнювачів. Виходить не тільки смачно, але ще і дуже красиво!
Торт з горіхами, маком і родзинками - справжній святковий десерт. Він дуже красиво виглядає в розрізі і дуже добре поєднує смаки всіх інгредієнтів. Ділюся рецептом, як приготувати такий тортик на день народження або інше святковий захід. Все дуже просто, головне правильно приготувати бісквіт, а крем готується простіше простого. Для бісквіта я не буду відокремлювати жовтки і білки, він і так виходить дуже ніжний і повітряний. Збивати яйця з цукром потрібно до такої консистенції, щоб тестом можна було "малювати" . Проведіть віночком після збивання по поверхні, повинні залишатися видимі смужки, як на першій картинці. Дайте бісквіту відлежатися перед складанням торта як мінімум 5-6 годин, а краще всю ніч. Так він не буде кришитися і добре просочиться. Приступимо!
- Куряче яйце - 6 штук
- Борошно - 180 грам
- Цукор - 180 грам
- Ізюм - 50 грам
- Горіхи будь - 50 грам
- Мак - 2 Ст. Ложки
- Вершкове масло - 150 грам
- Згущене молоко варене - 150 грам
- Сироп солодкий - 300 мілілітрів
- Крохмаль - 1, 5 чайних ложки