Торт з маком і горіхами
(покроковий рецепт з фото)
Прекрасний десерт до чаю або кави. Всім ласунам дивитися прямо зараз чудовий рецепт торта з маком і горіхами!
Готуємо тісто і начинку, викладаємо шарами в змащену маслом форму і запікаємо близько півгодини.
- Маргарин - 100 грам
- Цукор - 1 Склянка
- Яйце - 4 штуки
- Сода - 1 Чайна ложка
- Борошно - 2 склянки
- Сир - 300 грам
- Мак - 0.5 склянки
- Горіхи - 0, 5 склянки
Розтерти маргарин з цукром.
Додати яйця, перемішати.
Всипати борошно і соду і замісити тісто. У форму, змащену маслом, викласти половину тіста.
Змішати сир, мак і волоські горіхи.
Викласти на тісто.
Змішати яйця з цукром, вилити поверх сирно-горіхово-макової суміші. Зверху натерти тісто і поставити в розігріту на 180 градусів духовку на 20-30 хвилин.
Готовий торт з маком і горіхами можете прикрасити на ваш розсуд.
Приємного чаювання!