Торт, який не треба піч
(покроковий рецепт з фото)
Далеко не кожна господиня бажає проводити багато часу на кухні, випікаючи коржі, готуючи крему і формуючи торти, особливо влітку. Кому-то цей процес взагалі не вдається, а хтось економить свій час.
Хочу порекомендувати вам рецепт, як приготувати торт, який не треба піч. Використовуючи нехитрі інгредієнти, ви зможете підкорити своїх гостей і рідних відмінним смаком. Цей тортик припаде до смаку всім ласунам. До того ж він виходить просто нереально красивим. Коли до мене приходять гості, то цей торт, який називається "бите скло", розлітається в одну мить.
- Цукор - 1 Склянка
- Крем - 500 мілілітрів
- Крекер - 200 грам
- Желатин - 10 грам
- Желе фруктове - 270 грам (напівфабрикат)
1
Замочіть желатин в холодній воді на 40 хвилин.
2
Покупне желе приготуйте за інструкцією. Води беріть в 2 рази менше, ніж рекомендується, потрібно дуже щільне желе.
3
Сметану збийте з цукром.
4
Желатин підігрійте на водяній бані і продовжуючи збивати сметану, акуратно його влийте.
5
У каструлю висипте крекери, поріжте кольорове желе невеликими шматочками і перемішайте.
6
Залийте збитою сметаною з желатином і перекладіть в потрібну форму.
7
Залиште застигати на ніч в холодильнику.
8
Занурте форму в окріп, щоб торт легше витягти і переверніть догори дном.
9
Смачного!