Торт «Уфимський» по ГОСТу

Торт «Уфимський» по ГОСТу
Кількість порцій: 8-10 Час приготування: 2 г. 0 хв.
ніжний, пишний і надзвичайно смачний кекс з самих звичайних продуктів. Ви тільки подивіться наскільки він гарний! Його без сумніву оцінить вся сім'я!

опис приготування:

За рецептом, в один з шарів додається біле десертне вино, воно використовується для аромату. Якщо у вас не виявилося під рукою вина, можна спекти без нього, замінивши виноградним або яблучним соком, або додавши пару крапель будь-якого ароматизатора. Горіхи можна використовувати абсолютно будь-які — на ваш смак. приступимо? розповім детально, як приготувати кекс "; Уфимський" по ГОСТу.

  • Борошно пшеничне— 200 грам
  • Вершкове масло— 135 грам(кімнатної температури)
  • цукор— 120 грам
  • молоко згущене— 50 грам
  • Куряче яйце— 2 штуки
  • Какао-порошок— 1 Чайна ложка(без гірки)
  • вино біле— 2 чайних ложки
  • розпушувач— 0,5 чайних ложки
  • Ванільний цукор— 10 грам
  • Цукрова пудра— За смаком(для подачі)
  • горіхи— 50 грам
  • Масло рослинне— За смаком(для змащування форми)
Кекс Підготуйте всі необхідні інгредієнти.

Кекс Вершкове масло збийте з цукром і ванільним цукром. Потім по одному додавайте яйця. Збивайте після кожного яйця протягом 1-2 хвилин.

Кекс продовжуючи збивати, влийте згущене молоко.

Кекс Борошно просійте з розпушувачем і поступово введіть в масляну масу.

Кекс тісто розділи 2 рівні частини. В одну додайте какао, в другу вино і рубані горіхи. Трохи горіхів відкладіть, щоб пізніше посипати зверху. Кожну частину розмішайте до однорідності.

Кекс Форму змастіть рослинною олією і присипте борошном. Першим шаром рівномірно викладіть тісто з какао.

Кекс Потім горіхове тісто. Посипте зверху кекс горіхами. Поставте випікатися в розігріту до 160 градусів духовку на 70-90 хвилин, до сухої шпажки. Якщо кекс зверху готовий, а всередині ще немає, то зменшите температуру до 120-130 градусів або накрийте фольгою. Випікайте до готовності.

Кекс Наш красень готовий! Обов'язково остудіть кекс повністю.

Кекс Посипте цукровою пудрою і подавайте до столу. Остиглий кекс зберігайте в пакеті.

Кекс Приємного чаювання! Дивитися рецепт повністью

Схожі рецепти

Ленінградський торт по ГОСТу

Ленінградський торт по ГОСТу

Сьогодні хочу поділитися з вами рецептом, як приготувати справжній Ленінградський торт по ГОСТу. Не той, який зараз лежить на магазинних прилавках, а той СРСР-ський - давно забутий смак дитинства. опис приготування: Рецепт справжнього ленінградського торта по ГОСТу я шукала дуже довго. Пробува...

читати далі
Торт «чарівниця» по ГОСТу

Торт «чарівниця» по ГОСТу

Тістечка & Quot; Чародійка" був придуманий в 1970-х роках в СРСР. його створили, як кондитерський виріб довгого зберігання. Зараз він також продається в магазинах. Хоча його легко приготувати і в домашніх умовах. опис приготування: Бюджетна випічка порадує вас простотою створення і ніжним крем...

читати далі
Торт «Київський» по ГОСТу

Торт «Київський» по ГОСТу

Один з найвідоміших тортів епохи СРСР - це «Київський» торт. Він готується на основі легких коржів з горіхами і масляним кремом. Згадаймо рецепт, як приготувати торт «Київський» за ГОСТом. опис приготування: Сьогодні можна без проблем купити такий торт, а тим, хто любить самостійно готувати, р...

читати далі
Торт «H» по ГОСТу

Торт «H» по ГОСТу

Пробували цей торт? Я ось з дитинства його не пам'ятаю, батьки любили інші торти, але ось у зрілому віці я його спробувала і обімліла - смачно! А як приготувати торт "; Конвалія" по ГОСТу, я розповім. опис приготування: Перед вами класичний рецепт торта "; Конвалія" по ГОСТу! думаю, вам сподоб...

читати далі
Торт «Ленінградський» по ГОСТу

Торт «Ленінградський» по ГОСТу

Традиційний радянський рецепт торта "; Ленінградський" по ГОСТу перевірений роками. Наша сім'я дуже любить цей торт, сподіваюся і у вашій родині такий рецепт доведеться до випадку. опис приготування: Залиште готовий торт просочуватися протягом 3-4 годин в прохолодному місці. Жоден наш сімейне ...

читати далі