Рецепт Торт «чарівниця» по ГОСТу фото

Торт «чарівниця» по ГОСТу
(покроковий рецепт з фото)

Українська кухня
Тісто, Бісквітне тісто
Страви без випічки
На святковий стіл
Випічка, Солодке, Торти, Бісквітний торт

Тістечка "чародійка" був придуманий в 1970-х роках в СРСР. Його створили, як кондитерський виріб довгого зберігання. Зараз він також продається в магазинах. Хоча його легко приготувати і в домашніх умовах.

Бюджетна випічка порадує вас простотою створення і ніжним кремом. Якщо ви хочете подати такий торт на свято, то його можна прикрасити, наприклад, трояндочками з крему або красивим візерунком. Прочитайте про те, як приготувати торт "чародійка" по ГОСТу. У рецепті нічого міняти не можна, інакше смак буде зовсім не той.

  • Вершкове масло - 50 грам
  • Шоколад чорний - 50 грам
  • Молоко - 250 мілілітрів
  • Яйце - 5 штук(4 - в тісто, 1 - в вершках)
  • Цукор - 1, 5 склянки(1 - в тісто, 0, 5 -а в крем + 1 ст. Ложка в просочення)
  • Борошно пшеничне - 1 Склянка(+ 2 ст. Ложки в крем)
  • Рослинна олія - 3 Ст. Ложки
  • Розпушувач - 1 Чайна ложка
  • Сіль - 0, 25 чайних ложки
  • Ванілін - 2 щіпки
  • Вода тепла - 0, 5 склянки
тістечка
Потім до яєць борошно, ванілін (1 щіпка) і розпушувач. Перемішайте масу ложкою.
тістечка
Тепер приготуйте крем. У сотейнику змішайте яйце з ваніліном і цукром. Влийте до інгредієнтів молоко частинами, постійно помішуючи. Поставте сотейник на вогонь. Варіть крем до загустіння, помішуючи його віночком. В кінці додайте масло.
тістечка
Зберіть торт. На нижній шар бісквіта розподіліть крем (залиште 1 ст. Ложку).

Схожі рецепти