Торт «чарівниця» по ГОСТу
(покроковий рецепт з фото)
Тістечка "чародійка" був придуманий в 1970-х роках в СРСР. Його створили, як кондитерський виріб довгого зберігання. Зараз він також продається в магазинах. Хоча його легко приготувати і в домашніх умовах.
Бюджетна випічка порадує вас простотою створення і ніжним кремом. Якщо ви хочете подати такий торт на свято, то його можна прикрасити, наприклад, трояндочками з крему або красивим візерунком. Прочитайте про те, як приготувати торт "чародійка" по ГОСТу. У рецепті нічого міняти не можна, інакше смак буде зовсім не той.
- Вершкове масло - 50 грам
- Шоколад чорний - 50 грам
- Молоко - 250 мілілітрів
- Яйце - 5 штук(4 - в тісто, 1 - в вершках)
- Цукор - 1, 5 склянки(1 - в тісто, 0, 5 -а в крем + 1 ст. Ложка в просочення)
- Борошно пшеничне - 1 Склянка(+ 2 ст. Ложки в крем)
- Рослинна олія - 3 Ст. Ложки
- Розпушувач - 1 Чайна ложка
- Сіль - 0, 25 чайних ложки
- Ванілін - 2 щіпки
- Вода тепла - 0, 5 склянки
Потім до яєць борошно, ванілін (1 щіпка) і розпушувач. Перемішайте масу ложкою.
Тепер приготуйте крем. У сотейнику змішайте яйце з ваніліном і цукром. Влийте до інгредієнтів молоко частинами, постійно помішуючи. Поставте сотейник на вогонь. Варіть крем до загустіння, помішуючи його віночком. В кінці додайте масло.
Зберіть торт. На нижній шар бісквіта розподіліть крем (залиште 1 ст. Ложку).